8 hetes babám elkezd szopizni és pár perc után elkezd sírni. Majd jön egy 5 perces nyugtatás addig sír és utána eszik tovább teljesen nyugodtan. Mitől van ez? Tapastalt már valaki hasonlót?
mindig az evéssel indul be az emésztés, bélműködés és akkor feszíti őket a szél is és még nem tudnak pukizni. enne is, de feszíti is a pocakját.
az Espumisan jót tesz, segít valamennyire, de én hol felvettem a vállamra ringatni, hol visszatettem szopizni, mert nem bírt így ő sem enni nyugodtan.
enyhén lehet ütögetni a popsiját, akkor a végbélizmok ellazulnak és könnyebben ijön, mert ha göcsben a baba és ráfeszít, úgy rosszabb.
Köszi!
Az az érdekes, hogy volt egy ilyen alkalmunk már,úgy 5 hete kb.Akkor nem tartott sokáig.A viszont héten megint előjött, de nem minden szopi alkalmával.Ennek ellenére,ha megnyugszik szépen szopizik.
Találtál valami megoldást?
ne egyél puffasztókat
(banán, körte, kelkáposzta, karalábé, stb)
Lassan már semmit nem merek megenni, nem puffasztó dolgokat.Gyümölcsöt már csak hírből ismerem,mert majdnem mindegyik rossza a babának.
A tejem szerintem elég gyorsan jön, sőt, mikor érzem a tejleadást akkor beindú rendesen szegényke alig bírja nyelni,de az egy picike sírás.Beszélek hozzá, simizem meg megpaskolom a popsiját és eszik tovább, de ez most más.
Érdekes,mert ma éjjel is felkelt enni és akkor nem sírtunk meg a reggeli szopi is nyugodt volt.
Szia nekem is csinalt igy a fiam..ket esetben csinalt például mikor görcse van..szopizik és sir nagyon nehezen tudunk olyankor enni..de olyankor tornaztatom egy picit és jön a puki..a masik hogy nekem már kevés a tejem és mikor kiürült a cicim akkor zendit rá onnan vettem észre hogy ha át tettem a masik mellemre akkor evett..de a görcse van éves közben akkor feszíti magát.
8 Hetesek vagyunk mi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!