A babam szinte mindig sir ha leviszem setalni 3hetes, nekemis jo lenne a levego mar hogy segitsek h nyugodtan setalhassunk?
Hát igen, tudom, milyen rossz az, hogy lemész vele és zeng az utca tőle... Én annyira utáltam lemenni emiatt.
Fiam úgy szokott aludni otthon, hogy hasra fektetem, azt próbáltad, hogy alvásidő előtt viszed le, és a babakocsiban aludjon? Lehet nem jó neki a póz, nem kényelmes a hely, nincs túl melege?
Vannak ám ilyen babák sajnos. De kinövik. Tudom, ez most nem nagyon vigasztal... :)
Nálunk is ez volt sajnos.
Nem is nagyon vittük babakocsiban sétálni, engem zavart, hogy mindenki minket néz. NAgyon idegesítő. Meg is kérdezték, hogy a mi gyerekünk e. ( majdnem mondtam, hogy nem, most toltuk el a bolt elől)
Inkább lementünk a dédihez (ő kertes házban lakik)
A baby hordozóban volt a levegőn, abban nem ordított.
Most lesz 1éves, és nem nőtte ki, nem marad meg a babakocsiban.
Vannak ilyen gyerekek.
ő a kiságyban sem marad meg, se a járókában.
Csak ha "szabadon van engedve".
Mi sem nagyon tudtunk vele mit kezdeni,. a kiságyban is olyan kitartóan ordít, hogy 4 órát szenvedtünk, kimentünk bementünk megsimiztük, kivettük, betettük..felesleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!