Kisfiam 10 hetes es nem szeret hason lenni (1-2 perc), igy a fejet sem tartja meg hason alig forditja egyik oldalrol a masikra. Ha olben van ugy megy neki es tartja is, csak felek nem fig ugy fejlodni ahogy "kene". Van valakinek tapasztalata-e teren?
Szia, az én fiam sem szeretett eleinte hason aludni na meg igazság szerint én is féltem hasra fordítani. Mar vagy 5x aludt hason mikor fáj a pocija..a tegnap is például görcse volt és hason aludt atforditja a fejet a masik irányba utanna vissza mikor ébred. De most ha fajwa hasa csak ugy nyugszik ha a kezembe hasára forditom.
Nyugi nem minden baba szeret hason aludni..a keredztfiam már nem szerette. Nem is kell erőltetni.
6 hetes kisfiú anyukája.
Valószínű feszes valamelyik izomzata! Vidd el Dévényeshez, gyógytornászhoz, konduktorhoz (ahova van lehetőséged). S mindenképp nézesd meg!
Gyógypedagógus
10 hetesen teljesen normalis, az enyem ugyanilyen volt, most 18 hetes es szepen tartja mar a fejet hason.
Erdekes, hogy minden masodik babara rafogjak, hogy feszes izomzatu, es Devenyeshez hordjak. Ez csak egy jo uzlet, semmi mas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!