Ikreim vannak, most 7-én voltak 3 hónaposak, a lányom 8-án fordult hasról hátra, a fiam aznap mikor 11 hetesek lettek.
2018. febr. 10. 18:21
4/14 anonim válasza:
Egyik 4 másik 5 hós volt. Hasról nem álltak meg az oldalukon, rögtön hátra. Hátról hasrafordulásnál volt, hogy hetekig csak az oldalukra sikerült.
2018. febr. 10. 18:48
5/14 anonim válasza:
1 hetesen hasról hátra és mindkét oldalra. Azóta is rendszeresen (2 hónapos). 😊
2018. febr. 10. 19:03
6/14 anonim válasza:
Utolso!Komolyan 1 hetesen?Az nagyon durva.
Az en kisfiam eppen 1 honapos mult mikor atfordult a hasarol a hatara.Most 4 honapos es a napokban tanult meg visszafordulni is.Az az egy honap is nagyon durva,en kisebb sokkot kaptam,hogy lehetseges.De ez az egy het,nagyon erdekes.
A kislanyom 5 honapos kora utan fordult oldalra is eloszor meg hasrol hatra is.
2018. febr. 10. 20:33
7/14 anonim válasza:
Én is csak néztem, hogy hogy a fenébe csinálja. 😄 A védőnő közölte, hogy biztos hazudok. Aztán a 4 hetes státuszon mindkétszer visszafordult, ahogy hasra tette. 😂😂 Anyukám azt mondta, én is két hetesen fordultam először, nem tudom, mi miatt vagy hogy. 😊
2018. febr. 10. 21:29
8/14 anonim válasza:
8 hónaposan hátról hasra, vissza is akkor. Oldalra már pár hetesen. Kicsit megkésett a kisasszony. Mindent később csinált, el is vittem szakemberhez, de csak egyszerűen kényelmes, nyugodt. 15 hónapos és alig érem utol:).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!