Ha nagyobb lesz a kisfiam több időm lesz?
Jelenleg 8 hónapos, kb csak fél órám van egy nap, este meg 1,5 óra altatás. Utána már nagyon fáradt vagyok.
Imádok olvasni, de erre mióta megszületett semmi időm nincs.
Ez később is így lesz? Jobb lesz a helyzet vagy rosszabb?
Azért lehet hogy lesz olyan, hogy, játszótereztek, és te olvasol a padon.
Az altatásról annyit, hogy nekem két jöl alvó gyerek után jött a harmadik és negyedik, akikkel katasztrófa volt/van.
Minden a gyerek alvókáján múlik.
Végülis lehetséges, h eljatszik majd egyedül (enyém jofej, ilyen típus..képes molyolni akar fel órát is)...de ez nem olyan lesz, h fel órát akkor kivonod magad a forgalomból...ha el is játszik, kb 10x szól, h nézd meg ezt vagy azt, lesz 20 kérdése és 15x kéri, h segíts valamiben. Szóval az amire te gondolsz, meg nagyon soká lesz.
Az altatás kérdés valamennyire biztosan szoktatas is, én pl jól elcsesztem, mert fulezik és egyedül képtelen elaludni. Ez egy rossz szokás, mondhatjuk...amit hagytam kialakulni. De egyébként is nehezen alszik el, hiába minden sakkozasom az alvassal meg az ebresztessel, így is szinte mindig minimum fel óra mire elalszik. Pedig már ovis, le van fárasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!