Szoktátok a babátok amíg kicsi babahordozóba rakni otthon?
el van benne,kényelmes neki?pl ha nincs otthon senki és zuhanyoztok,főztök stb..
köszi a válaszokat
A bébihordót és most vettem elő a dobozból, és 5 és fél hónapos a lányom. Én úgy gondoltam, hogy hosszabb időre nem kényelmes, mert nem tud benne egyenesen feküdni, a mózesünket meg be lehetett kötni a kocsiba, így vittük...hát nem volt éppen könnyű cipelni időnként, de nem baj.
Pihenőszéket vettem használtam, mert abban egyenesebben tudott feküdni, de max félórákat volt benne, amíg kicsi volt, kb 2 hónapos, mert mindig álmos volt, vagy elaludt. Később meg egyszerűen nem akart benne maradni, így ha egyedül hagytam, akkor kiságyban, vagy a nagy franciaágy közepén játszószőnyegen feküdt. Lassan a földre költözünk, mert már néha kúszott az ágyában, már nem merem otthagyni még a nagyágyon sem, most 5 és fél hónapos. Az etetőszéket viszont elfogadta, ma is együtt ebédelt a család:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!