Mikor állt fel először a babátok egyedül?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 08:35
11/18 anonim válasza:
Pont 8 hónaposan az ágy szélébe kapaszkodva, 2 nap mulva már kapaszkodva lépegetett. Azóta eltelt 3hét, és egy kézzel kapaszkodva lépeget.
12/18 anonim válasza:
Az én kisfiam TEGNAP állt fel! :-)))
A múlt héten töltötte a 8. hónapot.
13/18 anonim válasza:
a lányom kb 6 hónapos volt, mikor felállt a kanapéba kapaszkodva. lépegetni 8 hónaposan kezdett, most ott tartunk, hogy ha fogja az egyik kezem akkor rohan, kipróbáltam, szépen jár magától is, de még fél elindulni egyedül, csak ágyon járkál kapaszkodás nélkül:D Most 13,5 hónapos
14/18 anonim válasza:
6 hónaposan, még nem járunk, most 7 hós a fiam:)
15/18 anonim válasza:
Kereken 7 hónaposan állt fel. Rá egy hétre lépegetett. Egyszer 8 hónapos vége körül elengedte a bútort át akart menni a polchoz valami játékért. Persze kitaknyolt mire odaugrottam volna. :(
Így aztán "csak" 11 hónaposan kezdett el önállóan járni. Most a motorozással van ugyanez. Imádta, hajtotta, de elesett vele mert nem tud kanyarodni. Most csak félrelöki nem hajlandó ráülni sem.
12 hónapos és 23 napos
17/18 anonim válasza:
11 hónaposan állt fel és szinte azonnal lépegetett is a bútorok mellett. Önállóan 14 hónaposan kezdett járni. Kézen fogva vezetgetni soha nem kellett.
18/18 anonim válasza:
7 hónaposan, és már lépegetett is rögtön.
Most 9 hónapos, egy kézzel kapaszkodik, ha meg át akar menni a kiságya végéből a mi ágyunkhoz, akkor nem kapaszkodik, igaz csak 2 lépés neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!