Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugy erzem nem jo az eletem....

Ugy erzem nem jo az eletem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy egy eves gyerekem, akit imadok. Egy ferjem , akit szeretek, de sajnos semmiben nem segit itthon. Nagyon nagy hazban elunk es egyedul csinalok mindent. A ferjem dolgozik, vezeto pozicioban, es hetente eljar kikapcsoldni a barataival. Ez nem zavar. De ugy erzem kicsit kimerultem, mert ot is en szolgalom ki itt a gyermek is, van ket kutyank is. Mondtam a ferjemnek , hogy nem erzem jonak az eletem es megharagudott.Azt mondta jo dolgomban mar kinlodok. De ez nemigaz. Egyszeruen csak robotolas minden nap. Nincs kikapcsolodas.. es megfaradtam. Depresszios vagyok. Szeretem a csaladom, en nem akartam a ferjemet sem megbantani, de ezt erzem. Mit tegyek, hogy jobban erezzem magam?
2018. dec. 16. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Gyerek bolcsibe, te dolgozni es nem lesz idod ilyenen nyavajogni.
2018. dec. 16. 11:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Még azt is hozzatennem, hogy etvagyam sincsen semmi. Szoptatok. Es mar csontsovany vagyok.
2018. dec. 16. 11:20
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Szakember segítségét kérd. Nemet kell tudnod mondani a férjednek, kikérni magadnak, hogy lehessen neked is életed. Jelenleg egy bántalmazó kapcsolatban élsz depressziósan, és még annyira sem tudsz eltávolodni, hogy ezt meglásd. A férjed szereted, azt mondod, miközben nem figyel arra, hogy lefogytál, depressziós vagy és boldogtalan. Ez nem szeretet kapcsolat, ez szánalmas. Ébredj fel, kérj segítséget és tedd rendbe az életed, más nem fogja helyetted!
2018. dec. 16. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Ahogy az első is irja: van, amikor jobb visszamenni dolgozni.

Nálatok is ez okozza a problémát, hogy a férjed túl magas lovon ül, mert te "nem dolgozol", otthon vagy, szerinte belefér, hogy kiszolgáld, hisz szerinte nem csinálsz semmit.

Ez egyből megváltozik, ha visszamész dolgozni.

Illetve te is jobban fogod érezni magad, ha felnőttek közt lehetsz, izgalmasabb, mint otthon lenni, és megbecsülik a munkád. Magabiztosabb leszel, ami otthon is kihat, és bátrabban tudod érvényesíteni az érdekeid.

2018. dec. 16. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

"Ez egyből megváltozik, ha visszamész dolgozni."

Nem, a sggfejek akkor is azok maradnak, ha a feleségük dolgozik.

2018. dec. 16. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Miért kell egyből tirpák módján válaszolni, soha nem értem.

Kérdező. Sztem minden anyuka életében eljön előbb utóbb ez az érzés. Nekem úgy is előjött, hogy nekem aztán tényleg mindenben segít a férjem, és nem jár el kikapcsolódni ha küldöm akkor sem mert azt mondja örül, hogy végre velünk lehet. De ettől függetlenül rohanok minden nap, hogy minden meglegyen, dolgozok is a vállalkozásunknak (itthon) stb. Fárasztó. Én azt tanácsolom neked, gondold át mi az ami igazán hiányzik. És iktasd be. Egy ekkora babának ha megteheted persze semmi baja nem lesz a mamámánál heti 1-2alkalommal pár órára. A férjednek meg vhogy meg kellene értenie az érzéseidet. Vhogy próbáld meg vele megértetni.

2018. dec. 16. 11:33
 7/11 A kérdező kommentje:
A férjem szerint mérgezem a kapcsolatunkat ezzel az önsajnálattal. És hogy en mindent elkovetek, hogy rosszul erezzem magam. De nem tehetek rola, ezt erzem. A bölcsi egyenlore nem téma, nem szeretnénk, hogy bölcsis legyen. Mindenesetre biztosan masabb lesz ha visszamegyek dolgozni. Nem tudom..
2018. dec. 16. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, azt tudjuk, hogy a férjed szerint mi a szitu, te is érted, hogy szerinte mizu. Ő mond olyat, hogy a feleségem szerint? Ő meghallja, amit te mondasz? Ő feléri ésszel, hogy az az igazán mérgező, ahogy ő viselkedik és hárít ebben a helyzetben?

Én igazából ezt a részt kérném ki magamnak, mert ez a tisztelet hiánya. Ez az alapprobléma, a többit is ez hozza magával. Ezt meg nem kéne így hagyni...

2018. dec. 16. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy önző paraszt a férjed.

Ne haragudj, de amit leírtál, azok alapján ez jön le.

Ő hozza haza a sok pénzt, te otthon ülsz szerinte, tehát elvárja, hogy a pénzéért cserébe fogd be a szád és cselédként szolgáld.

Vajon apának is ennyire sz...r, mint férjnek?

2018. dec. 16. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Férjed egy őstapló. De sajnos nincs egyedül mert majdnem mindenki úgy gondolja hogy jaa otthon van hát akkor mindenre ráér. Pedig az otthonlet egy gyermekkel vagy többel gyakran napi 18 órás meló is lehet plusz az éjszakai műszakok....

Szerintem keress valakit aki segít a háztartásban. Férjed vezető akkor futhatja rá. Hívd fel vlmelyik barátnődet és beszéljétek meg h találkoztok. Addig apa vigyáz a gyermekre. Egy éves mostmár elvan apával is. Vannak ilyen férfiak akik szetetik elzárni anyát a külvilagtól....

2018. dec. 17. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!