Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiam 15 hónapos anyatejes, ki...

Mócza kérdése:

Fiam 15 hónapos anyatejes, ki hogy szoktatták le? Újra dolgoznom kell .

Figyelt kérdés
napi 4-5 x dudlizik még, mindent megeszik, úgy néz ki el kell mennem újból dolgozni! A bölcsi érdekelne ki hogyan szoktatta le a ciciről ( 1x alszik csak napközben és dudlin alszik el ) és hogyan szoktatta be a bölcsibe?! Nagyon anyás
2018. dec. 14. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Mi az a dudli?
2018. dec. 14. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Dudli 😂 asszem egy kis iszi mèg belefér...
2018. dec. 14. 13:11
 3/6 Tubarózsa ***** válasza:

#1 gondolom cici.

Kérdező: mennyit fogsz dolgozni es a kicsi mennyit lesz bölcsibe?(napi hány óra?) Feltétlen szükséges az elválasztás? Én fiam is 15hónapos. 9,5hós kora óta dolgozok 4órásba*. Igaz bölcsibe nem jár,hanem amíg dolgozom nagyival van. Eszik mindent,de mellette aktívan szopis is. * nem a klasszikus napi 4óra h-p, napi szinten 15+órát vagyok el, havonta nagyon max 6nap, de ez a plafon. Azokon a napokon mikor melozok nincs szopi, de a többin igen.

28N

2018. dec. 14. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:

A bolcsibe szoktatas miatt szeretned elvalasztani? Nalunk semmifele problemat nemokozott, gond (es siras) nelkul beszokott 22 honaposanaz akkor meg napi legalabb 6x szopizo, anyas gyerekem. Ha mas miatt akarod leszoktatni, arra azt szoktak javasolni szakemberek, hogy ne a bolcsikezdesre essen, mert a ketto egyutt nagyon megterhelo nekik. Nalunk kulon szoltak is emiatt. Enbeszokas kozbenegyszer bent is megszoptattam a bolcsiben, a gondozokat nem zavarta. Utana, mikor mar beszokott, ket eves kora utan valamivel kezdtemel fokozatosan elvalasztani, miutan a hirtelen elvalasztas nem sikerult, egyszerre csak egy szopit vettem el, mibdig azt, amelyikhez a legkevesbe ragaszkodott.

Okosak amugy, tudjak, hogy a bolcsiben nincs cici. Nem a szoptatas miatt anyas, sot, a befejezes utan varhatoan meg anyasabb lesz egy ideig.

2018. dec. 14. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja es a szinten cicin elalvos gyerekem gond nelkul elaludt bent a bolcsiben mar az elso alkalommal, annyi, hogy a gondozo melle fekudt par alkalom erejeig, az segitett neki, illetve vettem neki alvos rongyit, amit neha kert bent a bolcsiben, de mikor ithhonmaradt, akkor is el tudott siman aludni nelkule.
2018. dec. 14. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom. Akkor reggel este szopik. Hétvégén akár hatszor is. Okossak. Tudják,hogy enni inni való van,de kell a léleknek.
2018. dec. 14. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!