Mennyi az a pénz, amit ezért még kiadható? Lehetőségünk lenne egy ilyen mászókát venni a kisfiunknak használtan, de nagyon jó állapotban. (szinte újszerű)
Ezért én nem adnék ki pénzt. Kicsit utánanéztem, sokkal jobbakat találtam ennél jóval olcsóbban. Mondjuk ha márkához ragaszkodsz, az megint más... itt nézelődtem:
szerintem meggondolandó...
Nincs összehasonlítási alapom, mert nem vettünk még ilyesmit, és mert tudom, hogy a Brendon iszonyat drága.
7000 Ft-ért adja párom ismerőse. Megbeszéltük, még ma elmegyünk érte.
Köszi a válaszokat!
Annyiért???Bármikor,egyébként a másik oldalt amit belinkeltek az ehhez hasonló felépítésű 88000 ft....
Nálunk az oviba van ebből a fajtából egy ilyen egész sor,imádják és nagyon stabil.Nagy szerencsétek volt....
Elmentünk érte. Nem is látszik rajta hogy valaha is használták volna, igaz, hogy tényleg nagyon keveset játszott vele a gyermekük.
Nem is kértek annyit amennyit megbeszéltünk, 5000 Ft-ért kaptuk meg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!