Amerikában élünk. Szerintetek milyenek ezek a nevek?
Iker babáink lesznek. Lassan 4 éve élünk kint Amerikában.
Faith-Phoebe név szerintetek milyen?
Mégis miért jönnétek vissza pont ide?
Sose fogom megérteni azokat akik egyszer kijutottak innen, és aztán vissza akarnak jönni: mi van itt, ami jobb mint ott, főleg Amerikában?
Ha tervezitek, hogy később Magyarországra költöztök akkor esetleg érdemes lenne olyan nevet választani ami mindkét nyelvterületen létezik (Rita, Zoe, Ella, Emma, Emilia, Elena, Eva, Julia, Lena stb) , esetleg második keresztnévnek.
Nem írtad, hogy ti mindketten magyar állampolgárok vagytok-e, vagy esetleg párod amerikai állampolgár... mert ha mindketten csak magyar állampolgársággal rendelkeztek, akkor a gyerek magyar születési anyakönyvi kivonatában és hivatalos irataiban a magyar helyesírás szerint fogják bejegyezni a nevet ha jól tudom, vagy esetleg el se fogadják...
Nekem személy szerint a Faith nem tetszik és Magyarországon nem tudja mindenki szépen kiejteni, a Phoebe-ről a Friends sorozat Phoebe-je jutna mindig eszembe, bár nem rossz ez a név.
itt kint nagy divat hogy 2 keresztnevet is adnak a gyereknek, szoval az egyik lehet a Faith a masik pedig egy europaiasabb nev, amit angolul es magyarul is ugyanugy irnak, Andrea, Julia, stb. a gyerek majd ha felno meg majd azt hasznalja amelyiket akarja.
A Phoebe nekem nem tettszik, pont a Friends miatt, az a karakter nagyon gaz volt, ugyhogy a nevet osszekotom vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!