Ha a 62-es ruhák már feszesek a babára akkor érdemes 68-asat venni vagy rögtön 74-est vegyek pepcoba?
Figyelt kérdés
50-56-os rucikat sose hordott.
Rögtön 62-esseo kezdtük.
Most 6 hetes növi ki.
Pedig 51 centi ,mondjuk ehhez képest majdnem 5 kg a drágám.
Valószínű ezért.
2018. dec. 2. 19:31
11/17 anonim válasza:
Pepcoból csak nadrágot veszek meg csörgőt előkét nadrágot is szemre veszem .Felsők nekem nagyon gagyi minőségüek .
12/17 anonim válasza:
Pepcoban a 74-est venném (itt mi is mindig eggyel nagyobbat veszünk, nem túl jó a méretezés), más márkából a 68-ast.
13/17 anonim válasza:
Én lehet vennék pár 68ast is. Nyilván az a következő méret. De ha ilyen husis akkor a Lidlben érdemes körbenézned, ott olyan a méretezés és nem is drága.
14/17 anonim válasza:
Pepcoban os van jó
Csak nem a 300-600 ft-os cuccok.
Lánxom 65 cm 6,6 kg
Most kezdi a 68/at pepcoban épp növi ki
F&F egy se jó neki
Szélesek pocakban
Ő nem dundus csak combban...
15/17 anonim válasza:
10es nem azért de pepcos ruhák második gyerekem szolgálják ki. Semmi bajuk.. Nem hordják sokáig. De akkor vedd a drága ruhákat és dobd ki 2 hónap után. 😂😘
16/17 anonim válasza:
En csak azert nem vennek pepcosat, mert inkabb vekonyabb babakra gyartjak a ruhakat. Auchan is, Aldi is detto. Persze nem minden ruhajuk. Lidl, F&F, H&M ezekből valogatnek.
17/17 anonim válasza:
Mi pont, hogy a pepcos ruhákat dobhattuk ki, de nem két hónap, hanem szószerint 1-2 mosás után. Még jó, hogy ajándékba kaptuk őket, mert biztos kiakadtam volna, ha én költök rá és ilyen szar, akkor is, ha csak 500 forint. Máshol is van akcióban 500-600 forintért babaruha (lidl, tesco) de az bírja is a strapát. Én már levákumzsákoztam a kinőtt ruháit, pedig volt, amit 3 hónapig hordott, jó lesz a következőnek is, de a pepcosból egyet se lehetett eltenni, és nem is hordta őket csak 2-3 alkalommal, mert akkora gagyi minőség. Egyetlen egy pepcos nadrágja van/volt, amit rá tudtam adni párszor két hónap alatt, mert az első mosás után úgy kinyúlt, hogy még akkor is jó volt rá, mikor már két kilóval nehezebb volt a gyerek... hát ez se épp minőség. Ha gyakran próbálom ráadni, akkor biztos ki se tartott volna semmilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!