Chamomilla ch 15-öt meddig lehet folyamatosan adni a babának? Ha elfogyott az első dobozka, akkor rögtön lehet adni még eggyel vagy érdemes várni?
Figyelt kérdés
Most úgy néz ki, h kicsit megnyugodott, éjjel és napközben is egész jól elvan, tehát lehet, h nem lesz szükség még egy adagra.
Ha jól emlékszem, azt olvastam vhol, h az sem jó, ha túltelítődik a szervezete. Hogy is van ez?
2008. szept. 29. 12:06
1/4 anonim válasza:
Mi is azt szedjük. Nekem azt mondta a gyógyszertáros aki rendelte nekem,hogy bármikor,akár félóránként is adhatom neki!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Ez a része okés, de úgymond "kúraszerűen" meddig mehet?
2008. szept. 29. 12:13
3/4 anonim válasza:
Addig kell szedni, amíg a probléma, amire adod fennáll. Ha megszűnt a tünet, abba KELL hagyni. Aztán ha újra előjön a tünet (az mindegy, hogy akár csak egyetlen nap telt el), nyugodtan újra lehet kezdeni, de ismét csak addig, amíg a tünet megszűnik.
Ez minden homeopátiás gyógyszerre általános szabály.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így már értem.
2008. szept. 29. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!