Milupa tejpéppel érdemes kezdeni (asszem a legtöbb gyereknek az vált be, hallomásból mondom)? Ivós vagy kanalazós állagóra csináljam? Rögtön váltson ki egy étkezést? Hol van Milupa akció most?
Ha van Müller a közeledben ott van Milupa tejpép 500g-os kiszerelésben,tehát dupla mennyiség,általában 1200Ft,de múltkor akciós volt és 990Ft volt ez a dupla csomag.
Úgy csináld ahogy a dobozon fel van tüntetve,tehát kanalazósra.Én annak idején bekevertem egy teljes adagot,gondoltam annyit eszik amennyi jólesik neki és megette az egész tálkányit :)Én ezt nem kóstoltattam és rögtön kiváltottuk vele az uzsonnát.
Mivel nem írod,hogy HA tápszert enne,így nem áll fent a tejérzékenység gyanúja,szerintem nyugodtan adhatsz neki egy adagot,majd ő eldönti,hogy megeszi-e mindet.
Ja,és én még szoktam belekeverni gyümölcspürét is.Egyébként mi is 5hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és annyira belejött a lányom,hogy 6hónapos kora óta már csak reggel és este kap tápszert.Most lesz 11hónapos.
Utolsó vagyok:
06.29-ig a Rossmannban minden Milupa termékre 25%kedvezmény van.A Milupa tápszer 1499Ft.
köszi szépen.
Megjártam a rossmannt és a milupa tejpépek holnapig tényleg 570 (asszem)ft-ba kerülnek. A babydream drágább volt. 250 g-ról beszélek.
2 gyümölcsöset, 1 igazi vaníliásat és egy 6hós kekszeset vettem. Kiváncsi leszek, bejön-e majd neki.
Nem szeretem nagyon a kanalazgatást, mert mindig belemászik a szájába kézzel is, nincs annyi kezem, h lefogjam. Ja, és a pihiszékben sem marad már meg. Várom, h üljön már és legyet etetőszék, mert ez így szenvedős...
Vajon mennyi időre lesz elég a 250 g pép? Ha 40-50 g-kat kell használni, nem sokáig...:(((
utolsó vagyok:
minden Milupa termék akciós,tehát a tápszerből is minden korosztálynak való.
Kb.5x-i étkezésre elég a 250g-os,ezért mondtam a Müllert mert csak ott lehet kapni 500g-osba Milupát(10x-i adag) és még teljes áron is csak 1200Ft,de hó elején nem volt 1000Ft sem,akkor bevásároltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!