Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelust használtok...

Milyen pelust használtok éjszakára?

Figyelt kérdés
13 hós a fiam, eddig éjjel nappal Liberot használtunk, de egy hónapja 5-ből 3 éjszaka kifolyik a pisi este 8-tól reggel 6-ig. Míg régen, este 8-tól másnap reggel 10-ig simán kibírta átázás nélkül. Most 11 kilós, 5-ös méretet hordunk, tahát méretbeli probléma nem lehet. Régebben próbáltunk Pamperst, de abból a hátánál folyton kifolyt a kak, mert nem volt gumis a dereka. A Tescosat próbáltuk még, a régi lilát, de az sem volt az igazi. Má nem tudom mitévő legyek, mineden reggel ágyneműhúzás, átöltöztetés, és persze ilyenkor már nehezen alszik vissza, mert kiverem az álmot a szeméből... Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
2010. jún. 26. 22:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

23.28assal teljesen egyet értek.Mi is anno bepróbáltuk a monapelt,borzalmas volt.Olyan nagy a babára vastag mintha 3eldobható lenne rajta,ráadásul ecetes vízzel áztatgasd,legyen ugye hely neki,mert 10pelust nem mosol a gépben-legyen mindig tiszta száraz váltó pelus..mi kezdetben napi 12-15pelust használtunk a fiamnál és ez komoly.szval legyen elég kapacitás,ráadásul télen mikor a ruha is 2-3napig szárad ez a vastag pelus hány napig szárad..mert hát bőven kell belőle és nem tudsz annyi radiátort biztosítani amin száradna ez a mennyiség..jah ne beszéljünk a mosóporos szennyezésről és a vízmennyiség használatról és a befektetett munka mennyiségbe...és egy kicsi mellet azért ez is szempont.amúgy a dm-ben már lehet öko pelust venni ami lebomlik és árban is egész jó és nem rossz egyáltalán....és még ami eszembe jutott,azért bármennyire is de egy nagyobb baba széklete ami kemegy a ruhára és én pl wanist használok rá és áztatom tomi áztatóval és így vagy kijön vagy nem..azért megnézem én azokat az eldobhatóakat egy idő után a betétje milyen színű....nem beszélve arról,hogy nem árt őket vasalni sem..,fertőtlenítés céljából-hát arra meg már lassan akkor külön bejáró nő kellene...elnézést de csak a tapasztalatomat osztottam meg a moshatóról...egyébként az előzőt is én írtam:)

Üdvy,Lassan duplaanyauka..

2010. jún. 27. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:
éjszakára a huggies vált be.
2010. jún. 27. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!