Milyen pelust használtok éjszakára?
23.28assal teljesen egyet értek.Mi is anno bepróbáltuk a monapelt,borzalmas volt.Olyan nagy a babára vastag mintha 3eldobható lenne rajta,ráadásul ecetes vízzel áztatgasd,legyen ugye hely neki,mert 10pelust nem mosol a gépben-legyen mindig tiszta száraz váltó pelus..mi kezdetben napi 12-15pelust használtunk a fiamnál és ez komoly.szval legyen elég kapacitás,ráadásul télen mikor a ruha is 2-3napig szárad ez a vastag pelus hány napig szárad..mert hát bőven kell belőle és nem tudsz annyi radiátort biztosítani amin száradna ez a mennyiség..jah ne beszéljünk a mosóporos szennyezésről és a vízmennyiség használatról és a befektetett munka mennyiségbe...és egy kicsi mellet azért ez is szempont.amúgy a dm-ben már lehet öko pelust venni ami lebomlik és árban is egész jó és nem rossz egyáltalán....és még ami eszembe jutott,azért bármennyire is de egy nagyobb baba széklete ami kemegy a ruhára és én pl wanist használok rá és áztatom tomi áztatóval és így vagy kijön vagy nem..azért megnézem én azokat az eldobhatóakat egy idő után a betétje milyen színű....nem beszélve arról,hogy nem árt őket vasalni sem..,fertőtlenítés céljából-hát arra meg már lassan akkor külön bejáró nő kellene...elnézést de csak a tapasztalatomat osztottam meg a moshatóról...egyébként az előzőt is én írtam:)
Üdvy,Lassan duplaanyauka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!