Ebben a hűvös időben ti fűtötök ahol a babátok fürdik, alszik, játszik? 2 éves korig gondolom!
Figyelt kérdés
Persze nem a távfűtésre gondolok!2010. jún. 26. 21:54
1/11 anonim válasza:
15 hónapos, nem fűtünk, 23 fok van bent, télen is ennyi szokott lenni.
2/11 anonim válasza:
Nem fűtünk annyira azért nincs hideg:)! Az én 10 hósomnak ez pont ideális idő:)!
3/11 anonim válasza:
nekem 8 hós a babám.de mi nem fűtünk.most is 25 fok van a lakásba.nem panel.
4/11 anonim válasza:
Tégla épület, nagyon hűvös, inkább hideg (18C). Igen, amíg az apja fürdeti, addig befűtöm a szobát arra a 15 percre, amit utána pucéron rohangászik.
1,5 éves kisfiú
5/11 anonim válasza:
Szia, én is fürdésnél befűtök hősugárzóval, éjszakára adok rá inkább vastagabb hálózsákot, de nem fűtűnk gázzal, én is felöltözök jól mert én nagyon fázós vagyok.
6/11 anonim válasza:
Fürdésnél én is befűtök, pláne, ha hajat mosunk. A szobájában is megy a gáz, mert elég hűvös van ilyenkor a házban.
6 hós
7/11 anonim válasza:
Tetőtéri szoba és a fenti fürdőt használjuk. 23 fok van, nem fűtök be. Lenn 21-22 fok van, ott vagyunk napközben. Melegítőnadrág van rajta és a bodyra egy póló. Szerintem nem fázik,sokat is mozog. 14 hónapos.
8/11 anonim válasza:
Fürdés előtt pár perccel kapcsolok hősugárzót, amint egy kicsit langyul a levegő megy is vízbe . Kb. 10 percig megy ( termosztátos )a hősugárzó.
7 hós
9/11 anonim válasza:
12 hónapos a lányom
Nem szoktunk fűteni, kertesben lakunk.
Bár ahogy így belegondolok, a múltkori 2 hetes esőnél (ami alatt az árvíz volt) annyira lement a hőfok idebent, hogy bekapcsoltam a konvektort 1 éjszakára, mert 19 fok volt és majd' befagyott a fenekem :-)
És akkor a fsz. is fűtve volt.
10/11 anonim válasza:
5 hónapos a kisfiam, 22 fok van bent, nem fűtök be, inkább igyekszem gyorsan megfüröszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!