Ha eddig elhanyagoltam a babámat, azt még be tudom pótolni?
Nézd,úgy van jól,ahogy csinálod.Gondolom,nem egész nap megy a házimunka és amint írtad,azon kívül a babáddal foglalkozol.Tanítgatni,fejleszteni őt nem csak azzal lehet,hogy zenebölcsibe cipeled és ezer féle programot csinálsz neki.Ha azt az időt tartalmasan töltitek,amennyit "igazán" együtt vagytok,akkor nincs miért aggódnod.Elégedett,nyugodt,mosolygós baba,ez a lényeg.
Én is hasonlóan érzek,mint te...mármint,hogy nem nyújtok maximumot a kisfiamnak.De elhessegetem ezeket a gondolatokat,nem szabad így felfogni a babázást.Ne görcsölj ezen,ez a tanácsom.Folytasd úgy az életeteket,ahogy eddig is volt!
Szia!
Biztosan nem hanyagolod el a babád, de én azt tanácsolnám, hogy az olyan program helyett, amit még nem kifejezetten élvez, csinálj olyan dolgokat vele, amely a korosztályának megfelel. Én játszótér helyett inkább "szemtől szembe" játszanék vele és tanítanám. A boltbamenést esetleg csak Apa is megoldhatja, vagy csak Te, vagy jelölj ki a napban olyan időszakot, amikor csak a babád van, és nincs házimunka közben. Akkor foglalkozz vele intenzíven, biztosan meghálálja majd. Ettől függetlenül sokan úgy csinálják ahogyan Te, házimunka, bolt, stb... aztán a maradék időben a baba, főleg ott, ahol több gyerek van.
szerintem minden rendben van, és a gyerkőccel sincs semmi gond
a legtöbb anyuka így él, viszi a háztartást és a gyereknevelést, apuka meg max besegít ha hazajön
a barátnőd nagyon szerncsésnek mondhatja magát, hogy ilyen férjet talált :) de hidd el, a legtöbben így vagyunk, ahogy te
Szia!
Ne aggódj, nagyon jó anyuka vagy! Ne hasonlítgasd magad a barátnődhöz, nem egyformák a körülményeitek.
Nem hanyagolod el a kislányodat, jól végzed a dolgodat.
Na bumm, mi van akkor, ha a Te babád nem mutogatja még el a testrészeit? Semmi! Ráér még mindenre, hisz még csak 10 hónapos! Az a lényeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott kisbaba. Ne görcsölj, csinálj mindent úgy, ahogy eddig.
tök jól csinálod, nehogy már ezért aggódj! :))) a gyerek nem azért fogja a karikát ráhúzni a rúdra, mert te egész nap rajta lógsz :) inkább örülj, hogy szépen eljátszik egyedül, ilyenkor a gyerekeket egyenesen tilos megzavarni!! a leírásod alapján nagyon is sokat foglalkozol azzal a gyerekkel, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, nagyon is jó anyukája vagy a lányodnak!
ja az én fiam 11 hós, és semmi sem mond tudatosan, nem mutaogatja a testrészeit, ha próbálom tanítgatni, baromira nem érdekli, de nem hiszem, hogy ez gond lenne, majd később érik meg rá, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!