Milyen dolgokat vettetek kisbabának az első évben ami felesleges volt? (0-12 hó)
Kézi orrszívó semmit sem szív.
Kengurú, egyszer vittem benne lehányt a vállamtól a lábamig sétakózben.
Ujjrahúzhatós fogkefe, nem haggya vele mosni a fogát, csak a felnőtt fogkefét rágja.
Rengeteg plüss, nem játszik velük.
Viszont én két szoptatós párnát is elhasználtam mert azon szopiztattama lányom.
Februárban született, tavasszal adtam rá kocsicipőt, ősszel is, majd még idén tavasszal is hogy zokniban ne fázzon a lába, és bent is volt rakta mert ha a járólapon parkettán lépegetett bent a harisnyában ami nem csúszásgátlós elesett volna, és nem fázott a lába, 10 párat elhasznált lányom.
egy jó drága kenguru
amikor még nagyon pici volt, nagyon ritkán, rövid időre tettük bele, pl amíg bementem vele a boltba
amikor pont ideális lett volna, bejött az overálos időszak, abba nem lehetett belerakni
mire kitavaszodott a babám 9 kilós lett, majd leszakadtam
szóval ezért a pár alkalomért ez totál pénzkidobás volt
Sziasztok!
Én elsőunokás nagymamaként rengeteg hülyeséget vettem:
pl. nyárra hosszúujjú plüssrugit, kötött és textil kiscipőt, kisinget, réklit, zörgős, nylonborítású eldobható pelust, ja, és gumibugyit, megköthető nylon pelenkatartót, használhatatlan játékokat. Azóta sokat fejlődtem, a 2. unokám születik július elején,igyekszem haladni a korral.
Sok mindent:
pl
kiságyat-ebből a pelenkázó részt azért használjuk, de velünk alszik a kicsi, igy nyugodtabb vagyok sokkal éjjel nem kell felkelnem szoptatni , mind hárman együtt vagyunk
ezzel együtt felesleges lett a kókuszmatrac és a légzésfigyelő, baldachin stb. is.
Babakocsi, az autosülést használjuk néha egyébként hordozókendővel közlekedünk.
Kaptunk egy csomó cumit-persze nem cumizik.
A kengururu tényleg felesleges, egészségtelen a piciknek nagyon, nem támsztja meg a hátát, nem öleli kötbe, csak lötyög benne.nehéz a horodzónak, mert a baba nem simul a testéhez.Nincs terpesztartásban a lána a kicsinek, ami nem tesz jót a csipo és gerincfejlodésnek.
Inkább hordozokendo, mei tai, ssc-k(manduca, beco)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!