Paradicsompürét (szószt), hogy tudok készíteni 6,5 hónapos babának? Holnap burgonyával szeretném neki ebédre!
Figyelt kérdés
Paradicsompürét(szószt),hogy tudok készíteni 6,5 hónapos babának?Holnap burgonyával szeretném neki ebédre!2010. jún. 26. 20:21
1/3 anonim válasza:
Én mindig ugy csinálom,hogy lehuzom a paradicsom héját és megfőzőm egészben,majd leturmixolom.Késöbb mikor már ehet sajtot én azzal szoktam összeturmixolni és tásztával nagyon tuti.
2/3 anonim válasza:
Mivel még sajnos szabadföldi nincs, csupán fóliás (amiben elég sok a műtrágya és érlelő hormonnal kezelik), így inkább csináld paradicsom ivóléből (a kecskemétinek van!)!! Simán felteszed a krumplit főni, mikor már jó puha, hozzáöntesz a paradicsomléből ízlés szerint. Összeforralod és turmixolod.
3/3 anonim válasza:
Nálunk már van a kertben:)
Én így csináltam:beledobtam lobogó vízbe a parit, kivettem és lehúztam a héját.Kiszedtem a magjait, felkockáztam, tettem hozzá pár evőkanál vizet, egy pici oregánót (9 hós a babám), főztem pár percig, míg be nem sűrűsödött.Akkor turmixoltam, és összekevertem a főtt krumplival.Zellerzöldet tehetsz bele, ha kapott már a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!