Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Paradicsompürét (szószt),...

Paradicsompürét (szószt), hogy tudok készíteni 6,5 hónapos babának? Holnap burgonyával szeretném neki ebédre!

Figyelt kérdés
Paradicsompürét(szószt),hogy tudok készíteni 6,5 hónapos babának?Holnap burgonyával szeretném neki ebédre!
2010. jún. 26. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindig ugy csinálom,hogy lehuzom a paradicsom héját és megfőzőm egészben,majd leturmixolom.Késöbb mikor már ehet sajtot én azzal szoktam összeturmixolni és tásztával nagyon tuti.
2010. jún. 26. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel még sajnos szabadföldi nincs, csupán fóliás (amiben elég sok a műtrágya és érlelő hormonnal kezelik), így inkább csináld paradicsom ivóléből (a kecskemétinek van!)!! Simán felteszed a krumplit főni, mikor már jó puha, hozzáöntesz a paradicsomléből ízlés szerint. Összeforralod és turmixolod.
2010. jún. 26. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk már van a kertben:)

Én így csináltam:beledobtam lobogó vízbe a parit, kivettem és lehúztam a héját.Kiszedtem a magjait, felkockáztam, tettem hozzá pár evőkanál vizet, egy pici oregánót (9 hós a babám), főztem pár percig, míg be nem sűrűsödött.Akkor turmixoltam, és összekevertem a főtt krumplival.Zellerzöldet tehetsz bele, ha kapott már a babád.

2010. jún. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!