Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött jelenlétében szoltat...

Újszülött jelenlétében szoltatok Tvzni?

Figyelt kérdés
Pl. Szoptatás közben néztek néha sorozatot, vagy mehet egy film miközben a baba fekszik, nézeget? Nálatok hogy szokás?

2018. nov. 25. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem. Én fülhallgatóval néztem sorozatot, az első hónapokban. Ő először 5 vagy 6 hónaposan látott TV-t, akkor is a mama kapcsolta be, mert már nagyon nem volt más ötlete.
2018. nov. 26. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Igen, a babat befektettem a mozeskosarba, mi meg sorozatoztunk, filmeztunk. Altalaban aludt olyankor.
2018. nov. 26. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Ujszulott koraban kikor allandoan szopott, gyakran 2 orakat, halkan ment a tv, sorozatokat neztem. Amikor mar tobbet volt fent es elkezdett mar nem kapcsoltam be, most 20 honapos, sose tvzunk elotte...nem nez meset se meg. Egy ujszulottet viszont nem zavar, nekem nagyon jol esett tevezni szoltatasmaratonok alatt.
2018. nov. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!