Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy éjjel ne...

Mit csináljak, hogy éjjel ne ébredjen fel sűrűn?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapos babámat másfél hete szoktatom át a 3-4 órás evésre, ami úgy tűnik napközben tökéletesen beválik, bár fél 8-nál tovább nem tudom húzni az utolsó evést. De azóta éjjel többször is megébred, enni csak fél kettő körül és fél öt körül adok (régebben is ekkor kelt enni), a többinél visszateszem a cumit - ettől visszaalszik egy rövid időre. De én már elég fáradt vagyok, és elkeseredett! Ráadásul fél hétkor már úgy érzi, reggel van... Nem akarom sűríteni a szopikat, mert szerintem a fél kettest kivéve (ekkor farkaséhes) nem is éhes, sokszor belealszik a szopiba - persze én is.
2008. nov. 6. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ybabákat szoktatni kell az evés idejéhez , nálunk ez mindig magától alakult ki . Általában szoktam tudni hogy most az éhség miatt sír vagy nyügös akkor megetettem , de nem órához igazítva . Éjjeleket gyakran együtt töltöttük a picivel mert nekem is jár a pihenés és ezt csak így tudtam megvalósítani , hogy szopi közben elalszunk ... kitartás ,egyszer minden pici átalussza az éjjelt .
2008. nov. 6. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én babám 4,5 hónapos és Ő is felébred általában 2* éjszaka enni. Sajnos a kisfiam is azt hiszi, hogy már 6-kor kezdődik a nap és nem alszik vissza. Majd amikor már szilárd ételt kapnak vacsira, talán tovább fognak aludni, addig éhesek éjjel is. Próbálj meg nappal pihenni. Én mostanában délelőtt szundizok a fiammal, nem mindig alszok el, már az is elég, ha lepihenek.

Kitartás!

2008. nov. 6. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindig ugyan olyankor fürdesd,ő innen fogja tudni, hogy este van. Éjszaka minimálisat beszélj hozzá ha felébred, etesd meg és utánna tedd visza az ágyba. Lehetőleg csak minimális legyen a fény.Ja és ne tedd tisztába csak ha nagyon muszály, mert akkor nagyon felébred.Ne félj nem lesz semmi baja, ha jó minőségű pelenkát használsz.Már ilyen idősen azért már lassan át kéne aludni az éjszakát.Nekem is ilyen idős de nekem nincs ilyen problémám. Kap elég tejet? Mennyit eszik? Lehet hogy még éhes azért kell, ha kevesled a tejed mennyiségét pótold ki tápszerrel éjszakára meglátod tovább fog aludni.De lehet, hogy már a foga miatt kell éjszaka ilyen idősen már szokott fájni nekik. Sok sikert és kívánom, hogy egy jót aludj.
2008. nov. 6. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babám 6,5 hós és mi is fél 8 körül eszünk utoljára. Eddig 1x kelt fel enni éjszaka de mostanában megint 2x kel fel. Én 1x próbáltam cumival visszaltatni szopi helyet, fél órára sikerült. Reggeli kelés elég változatos, 6-7-8 óra,attól függ mikor evett éjszaka. Ha korábban kel én játszok vele kb. 1 órát és utána visszafekszünk aludni. Néha csak fél órára, de van, hogy 1,5 órát is alszunk még. Sokszor én is el vagyok kettyenve de sajnos önálló akarata van, nem tudom irányítani ebben.
2008. nov. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!