Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli vagy nyári baba a "jobb"?

Téli vagy nyári baba a "jobb"?

Figyelt kérdés
Mi az előnye/hátránya a télen és a nyáron született babáknak?
2018. nov. 22. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én azért örülök hogy augusztusi a lányom, mert így mikor már aktívan mászott és tanult járni, akkor már jó idő volt kint (tavasszal) és simán kint lehettünk parkban,jatszon stb egész nap. Ha mondjuk ez az időszak télre esett volna akkor csak a lakásban tanulhatott volna lèpegetni és a napi séta abból állt volna H ül a babakocsiban,én meg tolom ...
2018. nov. 22. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:

11, haha. Augusztusi gyerekem ősszel kezdett mászni és még javában tél volt, amikor elindult (megkésett mozgásfejlődésű). ;) Előre nem tudhatod.

Egyébként..

Ha a terhességet nézem, könnyebb volt a tél végi gyerekkel. Saját öltözködés szempontjából nem, de inkább a több ruha, mint a szenvedés a 40 fokban.

Nyárival télre esett a hozzátáplálás, ami vacak volt. Télivel pont jól jött ki.

Ami a télivel vacak volt, hogy pont influenza szezonban született második gyerekként, ami elég para volt oviba járó testvér mellett. Ő nem lett beteg, de én sokkal lassabban regenerálódtam, mivel az összes bacit én nyaltam be a nagytól.

2018. nov. 23. 04:32
 13/14 obione ***** válasza:
neke. augusztusban szuletett az 1. es olyan rohadt meleg volt h a terhesseg vegen azt hittem megpusztulok. azt mo dtam akkor mi degy mikor jon a kovetkezo de en nyaron meg 1x nen akarok nagy pocakkal szenvedni. hat a kovetkezo juszt is szinten augusztusban szuletett :). elonye h egybol lehetetr kimenni keves ruha kellett es karacsinyra mar beallt a napirend tok nyugodt bekes es meghitt volt.
2018. nov. 23. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Téli,tavaszi.Nekem márciusi.

Én nyáron nem szeretnék nagy hassal lenni a meleg miatt.

2018. nov. 23. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!