Mikor vásároltátok babátok első kis cipőjét?
Figyelt kérdés
Kislányom már egy hónapja elkezdett ügyeskedni.Feláll,most próbálkozik,hogy el engedi amiben kapaszkodik.A kérdésem az lenne,mikor érdemes az első igazi jó cipőt(ami tartja a bokáját)megvenni?Amikor már lépegetni is elkezd?2010. jún. 26. 00:03
1/10 anonim válasza:
Mikor már kinnt sétálgatsz vele, akkor.
A szobába nem kell adni rá cipőt.
Nem a cipő tartja a bokáját, ahogy tapasztaltam, még akadályozza is a járás, felállás tanulásában.
A kis finomka lábához olyan durva nagyságú bármelyik cipő.
2/10 anonim válasza:
Épp tegnap kérdeztem a gyerekorvost, azt mondta, hogy amikor már jár. Ahogy előző írta: addig akadályozza a (fel)állásban.
3/10 anonim válasza:
Mikor így lépegetett vettem neki cipellőt, mert ha elmentünk a játszótérre hintázni vagy vásárolni üzletekbe én leraktam és álldogált lépegetett kellett hogy fel ne fázzon csak nem teszem le mezítláb, vagy mikor még nem volt cipője kocsicipőt adtam rá és abban állt.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Csili-vili kocsi cipőnk van,azt szoktam ráadni ha megyünk valahova.Csak azt hittem talán stabilabban tud megállni ha fogja valami a bokáját.De akkor tévedtem,köszi az infókat!
2010. jún. 26. 07:35
5/10 anonim válasza:
3 hónaposan már volt volt cipője.
6/10 anonim válasza:
NÁLUNK IS MÁR 3 HÓSAN VOLT CIPŐJE!
7/10 anonim válasza:
Amikor már egyedül elindult 13hónaposan.
8/10 anonim válasza:
utolsó vagyom, a lakásba nincs rajta cipő
10/10 anonim válasza:
Puha talpú cipőt nyugodtan vehetsz rá, bár akkor már elég a kocsicipő is. Nekünk is az volt sokáig.
A rendes, magas bokájú, kemény kérgű cipőt akkor vettem meg, amikor már önállóan lépegetett a bútorok mellett a lányom. Ekkor már kézen fogva is mentünk, mert már lekérte magát a földre az utcán is.
Bentre szerintem elég a tapadós zokni vagy mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!