Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikorra nőheti ki?

Csillka kérdése:

Mikorra nőheti ki?

Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiam nagyon gyorsan elkezd hányni. Úgy értem , hogy ha nagyon sír kezd hányni , ha valami olyan eteldarabka kerūl a kajába ami zavarja hænyik , ha köhög elkezd hányni stb. Amúgy nagyon jókedvű , jól evő fiucska 13 kilo, tehát semmi baj más nincs vele csak ez kicsit zavaró h gyorsan hányni kezd ha " valami nem tetszik " neki. Nagyobb korára kinőheti ? Doki mondta h vannak hányosabb gyerekek , ő pici korától ilyen.
2018. nov. 16. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, ha nagyon sírtam/nevettem hánytam, kocsiban is gyakran stb

Valamikor még általánosban javult a helyzet, huszas éveim végén kezdődött az, hogy a fogmosások rettegéssel telnek, mert bármikor hányhatok... ha az orvos nézi a torkomat szintén, alapból, ha valami ami nem étel a számban hátra kerül már öklendezek (pl fogorvosnál stb), ha nagyon köhögök szintén benne van a pakliban...

2018. nov. 16. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Huhaaa , sajnalom :( de remenykedem h a fiam kinovi :)
2018. nov. 16. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk neki az autóban nincs baja , csak akkor ha nagyon sír vagy köhög , és imád fogat mosni :)
2018. nov. 16. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Vidd el másik dokihoz. Már nem a megfélemlítés miatt, csak hátha mond valamit.

Barátnőm gyereke ugyanez. Neki azt mondták, hogy láthatóan szűk a garat rész a torkában és emiatt jobban irritálja minden. Ez okozza a hányásokat. Az ő esetükben ez kinőhető.

2018. nov. 17. 08:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet nalunk is ez a helyzet h.szukebb a garat... ha kinőhető az jó dolog. Régebben pl.nagyobb síráskor mindig hányt, most is szokott öklendezni de már ritkább a hányás. És barátnőd gyerekének valamit ajánlottak vagy csak az idő segíthet...?
2018. nov. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!