Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kellenek-e ezek a dolgok?...

Kellenek-e ezek a dolgok? Nektek volt-e, ha igen, miért, ha nem, miért?

Figyelt kérdés
Bébiőr, sterilizáló, kukacpárna, pihenőszék, adamo hinta, ágynemű, mellszívó
2018. nov. 15. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Bébiőr: igen, a házunk elrendezése miatt praktikusnak gondoltam, meg nagyon mély alvó vagyok, így voltam nyugodt. + úgy voltam vele jó lenne, ha hamarabb kelnék fel a babasírásra, mint a többiek (férj meg egy 2 éves) a naggyal nem volt, mert máshol laktunk, mellettünk volt a szobája.

Sterilizáló: igen, tápszeres pótlást kaptak, főleg nyáron edényben sterilizálni a 40 fokban annyira nem volt szimpatikus, inkább mikrósat használtam

Kukacpárna: igen, hason alvó vagyok és ahogy nőtt a hasam alig tudtam elaludni. Vettem ezt, a hasam nekitámasztottam így volt majdnem olyan kényelmes, mintha félig hason aludnék.

Pihenőszék: elsőnek nem, másodiknak igen. Reméltem, hogy ellesz benne, amíg a nagyot ellátom. Nem jött össze, nekünk ez felesleges volt.

Adamo hinta: nem

Ágynemű: igen de feleslegesen, lepedő + hálózsák + rácsvédő. Az első 1 hetesen ahogy emelgette a lábait már lekerült róla a takaró, ezért vettük a hálózsákot. A kicsinek akkor vettem garnitúrát, mikor leesésgátlós ágyba került.

Mellszívó: igen, előre megvettem de kellett is.

2018. nov. 15. 19:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Az ágynemű azért kérdés, mert úgy tudtam, h kisbabának párnát nem szabad a feje alá tenni, és a takaró is veszélyes, mert magára húzza és megfullad.
2018. nov. 15. 20:00
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

Bébiőr: kis lakásban nem kellett. Légzésfigyelő annál inkább.

Sterilizáló: mikrós volt, sokáig használtuk.

Kukacpárna: ez a szoptatós párna lenne? Vettem, felesleges volt. Nekem nem volt kényelmes se szoptatáshoz, se alváshoz.

Pihenőszék : Adamo-t vettünk helyette, nagyon jó vétel volt, majdnem 3 éves koráig használta napi szinten, most örökli a kistesó.

Ágynemű: csak gumis lepedő és matracvédő kell. Vékony takaró nappalra, hálózsák éjjelre. Párna káros, jól tudod.

Mellszívó: előre nem fontos, de nézz ki egy szimpatikus márkát, hogy elküldhesd a férjed ha kell. Nekem jól jött.

2018. nov. 15. 20:08
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!
2018. nov. 15. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

Ezek közül mindenünk van, és ki is tudjuk használni arra, amire való:

A bébiőrt estére kapcsolom be, mert akkor már a saját szobájába teszem le a kislányomat, mi meg a nappaliban vagyunk többnyire. Nekem megnyugtató, hogy ilyenkor is látom.

Sterilizáló: minden nap megy, mert csak bimbóvédővel tudok szoptatni.

Szoptatóspárna: legnagyobb hasznát a terhesség alatt vettem, mert végig feküdnöm kellett, és ezzel el tudtam helyezkedni kényelmesen.

Miután megszületett a kislányom, időnként használtuk rendeltetésszerűen is, most meg arra hasaltatom, mert erősíteni kell a hátát.

Pihenőszék: Amíg főzök, sokszor jól jön. Van, hogy nincs el másképp már. Persze nem órákat van benne.

Adamo hinta: nekünk nagyon bevált! A kislányom imádja, ha nyűgös, gyorsan megnyugszik benne, sokszor ebben is alszik napközben.

Ágynemű: Most még kevésbé használjuk, mert nagy, de később jól fog jönni. A fejvédő fent van.

Mellszívó: az elején nem volt tejem, ezért használnom kellett szaporításra. Most már nem kell.

2018. nov. 15. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
27%
Sterilizálón kívül minden van/volt. Mindnek nagy hasznát vettük. Sterilizálni lábasban forró vízzel sterilizáltam.
2018. nov. 15. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Mindegyik volt csak kukacpárna nem. Mindegyiket használtuk. A sterilizáló folyadékot (nem vagyunk steril buborék család) szeretem, játékokhoz és cumisuveghez, itatopoharakhoz. Jó h van a chicconak a nagy literes,jó sokáig elég én havi 2x max 3x meg betegség után sterilizáló a műanyag és szilikon játékokat, meg hűtőragokat, cumisüvegeket minden nap majdnem. De van h elmarad.

Legzesfugyelo volt sztem az első amit beszereztunk.anelkul én nemtudtam volna aludni az első hetekben, nagyon pici baba volt a fiam. Bebior szintén kell mert külön szobában alszik az elejétől és jó tudni ha ébren van de nem sír.. Mert azt hallom ha sír de ha nem sír, nem veszem észre ha ébren van és már felall..

Pihenoszek nagy kedvenc volt amíg 8kgos lett, 9kg ig használható de már nagyon lehuzza a súlya most is 8,3kgosan

Abban etettem 5honapos korától (hozzataplalas) beletettem ha pisilni mentem, gyorsan elmosogattam vagy reggeliztem. Néha akkoris ha kiteregettem vagy begyujtottam. De 10-25percnel tovább sosem volt benne. Vagyis de egyszer elaludt benne 1 órára pici korában. :)

Mellszivo is nagyon jól jött.

Hinta A LEGJOBBAN jött!!!! Elejétől kezdve mai napig (8hos) minden délelőtt 2-3orat alszik benne úgy h közben megy hajszarito hang a telorol.

Agynemu tok felesleges most olvasom azt.. Lepedő kell meg hálózsák vagy pled.

Amúgy nézz utána az indigo hintanak abban nem tud egykönnyen felülni, míg adamoban majd igen és onnantól nem rakod majd bele és egy lehetőség el is úszik a jó alvásra.. Ha esetleg megszereti.. Indigo hintara keress rá. Meg olcsóbb is, mert ugye tartozékok is kellenek.. Úgy már mindjárt drágább az adamo.

Indigo egy az egyben 22 ezer.

2018. nov. 15. 21:04
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Csak pihenőszèk volt. Szoptattam,nem kellett semmit sterilizálni. Bébiőr én voltam. Kukacpárna tök felesleges lett volna. Nem is értem,mire jó...ahogy felvettem szoptatni a lányom az ölembe,el se fért volna ott a kukacpárna. Adamo hinta nem volt,az ölemben ringattam. Ágynemű: gumis lepedő,plusz plédek. Mellszívónak ott volt a kisbabám. Tökéletesen csinálta :))). Nem fejtem sosem.

Viszont míg nem tud ülni,nagyon jó a pihenőszék.

2018. nov. 15. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Bebior volt, mert első pillanattól a saját szobájában aludt, ami messzebb van a mi halonktol, így hallottuk ha felébredt.

Sterilizalo nem volt, ha valamit stetilizalni kellett, azt kifoztem, de ritkán volt ra szükség.

Kuka párna nem volt, nem is tudom biztisan mire gondolsz. Első tipp a szoptatos párna. Ülve hátradőlve felhúzott lábbal szoptattam, így volt kényelmes.

Pihenoszek, kaptunk kolcson kétszer beletettem, nem szerette. Viszont hozzataplalas kezdetén, abban etettem, arra szuper volt.

Adamo hinta: szinten kolcson kaptuk, eleinte nem szerette, de olyan 3-7 hónapos kora között napi 15 percet jól elvolt benne, én akkor zuhanyoztam, öltöztem

Ágynemű: nem volt, csak lepedo, halozsakban aludt

Mellszivo: volt, napi szinten nem hadznaltam, de mikor szükséges volt tejszaporitasra igen, illetve az első hetekben hasznaltam, hogy ha szükséges legyen tej potlasnak

2018. nov. 16. 07:59
 20/21 anonim ***** válasza:
ÚRISTEN 😮😮 mindenki nullazva.. Ezt nem értem. Pedig elolvastam a válaszokat és nagyrészt mind ugyanaz...
2018. nov. 16. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!