Kellenek-e ezek a dolgok? Nektek volt-e, ha igen, miért, ha nem, miért?
Ezekből volt mellszívó, amit nagyon sokat használtam, sok tejem volt, főleg az első 4 hónapban, napi szinten fejtem. Adamo hintánk is volt, nagyon szerettem, a hasfájós babánk csak ebben nyugodott meg. Pihenőszék is volt, ezt is sokat használtuk, főleg, amikor elkezdtük a hozzátáplálást, de ugye ülni még nem tudott, akkor ebben etettem, de egyébként is jól elvolt benne, ezt tudtam vinni a ház bármely részére.
A felsoroltak közül a többi nekünk nem volt és nem is hiányzott.
Légzésfigyelős baby őr és sterilizáló alap. Ágynemű is természetesen. Mellszívó többféle is. Kukacpárna nagyon szuper.
Pihenőszék káros így nem volt. Adamo csak simán nem volt.
Mellszívót az után vettem, hogy kiderült a kisfiam nem tud rendesen szopizni, így nagyon sokat használtam a későbbiekben. Sterilizáló volt hozzá, azt is sokat használtam.
Ágynemű: lepedő a legfontosabb. Nappali alváshoz kis plédet használunk, éjjel hálózsákot. Miután saját szobájába költözött vettünk bébiőrt.
Pihenőszéket szerette a kisfiam, sokszor el is aludt benne, ez babafüggő, hogy beválik-e. Hintánk nem volt.
Szopipárnát terhesen használtam alvásra, kényelmesebb volt így.
Szerintem előre nem feltétlen kell megvenni mindent ezek közül, idő közben is be tudjátok szerezni, ha szükséges.
Ami nekünk van és nagyon hasznos: bébiőr, pihenőszék, adamo hinta
Ágynemű alatt nem tudom mit értesz, nyilván a lepedő fontos a kiságyra, mi különböző vastagságú takarókat használunk évszakhoz és hőmérséklethez mérten.
Bébiőr nagyon
( nagy ház, udvar)
Strilizáló elég ha valaki ad kölcsön ha van olyan ismerős, mert csak az rlején kell tendszeresen ( mellszívás)
Mellszívó..
Attól függ mi a terv
Nekem 1,5 hétig kellett, utána 1 szer fejtem csak, a 6 hetes kontroll előtt.
Úgyh kaptam kölcsön, bőven elég volt
Kukacpárna
Kaptam nem vettem
El lettem volna nélküle, nekem terhesen sem kellett az alváshoz
Ágynemű
Jobb lett volna ha csak hálózsákot veszek. Nekünk bevált, de sokan nem szeretik
Lepedőből viszont jó ha van alá pamutfelsős vízhatlan
Pihenőszék:
Lassan 5 hós a lányom.. Most veszem igazán hasznát
Berakom a konyhába
Ebédlőbe
Ha nagyon nyűglődik, akkor tusoláshoz is be tudom vinni magammal
Hinta. Nem volt, így nem hiányzik
Nekem is sok tejem volt de beállt 2 hét alatt
Amikor bajban voltam fogtam a lányomat és mellretettem.
Igény szerintet úgy vettem, hogy nemcsak az ő, hanem az én igényem is számít
Ő tette "rendbe" mindig....
8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!