Gyes alatti terhességnél. Hogy járnék jobban?
Júliusban jár le a gyedem,gyesre megyek utána. Már próbálkozunk a második bébivel, ha gyes alatt leszek terhes akkor táppénzre mehetek?vagy csak gyedre a szülés után?Passzív állományban vagyok a melóhelyemen.Vissza már nem vennének, úgyhogy nem akarom letölteni a szabimat mert 30 nap után már elküldhetnek.Szóval gyes alatt a táppénz a jobb vagy a gyes?Hogy a gyedem minél több legyen a második picúrnál.
Most 75ezer és 138000-re vagyok bejelentve.
Segítsetek eligazodni mert 20 ember 20 félét mond:)!
Tehát táppénzre nem mehetek ezek szerint, ki kell húzni a terhességet a gyessel, és a gyedem marad ugyanennyi mint az első babánál?Ha gyed alatt sikerül a terhesség az változtat valamit?
köszi lányok!
3-ik válaszolónak!Ha letöltöm a szabijaimat akkor 1 hónap után már elküldhetnek és el is küldenének mivel megszűnt a munkaköröm.
Gyes alatt viszont védve vagyok még egy évig, a picúr 3 éves koráig.Táppénzre meg ezek szerint nem lehet elmenni a teljes terhesség idejére, ki kell húznom ezt az időt a gyessel:(valahogy!Keresek egy 4 órás állást...ha találok persze:(
Köszi szépen!Már világos minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!