Ti is kiakadnátok ezért a nagymamára? Vagy ez normális?
Igyekszem tömören. Egy másik kérdés kapcsán jött elő. Férjem tegnap avval hozta haza a gyereket (egy éves) a szüleitől, hogy a babának fitymaszűkülete van, és orvoshoz kellene vinni. Nem egyforma volt a reakciónk, ő megijedt a gyerekért, én nem aggódtam miatta, mert tudom, hogy ez ebben a korban normális és nem jelent gondot, viszont nem tudtam hova tenni, hogy miért piszkálják a kukiját pelenkázás közben? Vagy ez elfogadott dolog, hogy más gyerekének a kukiját vizsgálgatják? A kukitorna így is elég megosztó, van aki szerint kell, van aki szerint nem. Mi fürdetéskor szoktuk megmozgatni, egy éves kor után ajánlott, úgy tudom, és a vízben kevésbé érzékenynek mondják, de más gyerekével és kérdés nélkül ez eszembe se jutna. Az ilyenek nagyon tudnak zavarni.
A pelenkázás amúgy is bajos volt, mert egy időben krémet-kendőt se használt (tudja, hogy mi meg igen, és ott van a szekrényben), na meg az etetés is, mert már egy éves kora előtt is cukros dogokkal etette, süti, lekvár pl. Persze erről is utólag tudtunk.
Lehet, hogy ezek ilyen piti hülyeségnek tűnnek, de nagyon bosszantó, hogy majd minden találkozás után szembesülök valami ilyennel.
A kérdés pedig, amiről eszembe jutott az én saját kérdésem párral lejjebb, hogy elmehet-e a gyerek a velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!