Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez normális? Nem lehet baja...

Ez normális? Nem lehet baja hogy ennyi ideig nem eszik?

Figyelt kérdés
2.5 hónapos babám este 6 körül eszik és egészen reggel 6ig alszik. Közben éjjel néha csukott szemmel szopja az ujját,de gondolom ha éhes lenne sírna. Reggel vidáman kel. Ez már hetek óta így van.

2018. nov. 13. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Ez lehet epp egy korai ehsegjel is, de ahhoz melyen alszik, hogy felkeljen.

Egeszseges gyerek nem hal ehen!

Egyebkent nekem egyszer azt mondta egy szoptatasi tanacsado, hogy ne varjam meg amig sir a kaja utan.

2018. nov. 13. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi idősen a nagyobbik lányom este 8-tól reggel 8-ig aludt. Semmi baja nem lett. Sőt, a mai napig nagyobb is a kortársainál.
2018. nov. 13. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Az én dokim is ezt mondta. Hogy éhen halni nem fog... Ha ő átalussza az éjszakát akkor élvezd ki de komolyan. Én nagyon hozzá szoktam a jóhoz, most jön a foga világomat nem tudom és szegény kisfiam se. Pihenj inkább 😊
2018. nov. 13. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Aztan miert 0% a valaszom?

Azt mondtam h semmi baja nem lesz ha nem eszik...

Mi a helyes valasz????

2018. nov. 13. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Utoksó, ne keresd a pontozgatásban a logikát...Sok frusztrált nőszeméky ezzel éli ki magát, egészségükre...
2018. nov. 14. 06:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiunk 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát este nyolctól reggel 6-8 -ig. Szépen fejlődik semmiben nincs elmaradva.
2018. nov. 14. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!