Fázhat a baba? Szerintetek?
Figyelt kérdés
20 fok van a szobában. 2.5 hónapos a baba. 1 vékony trikó+hosszúujjú body+takaró van rajta. Reggelre 18-19 fokra hűlt le és csak akkor kapcsolt be a kazán.2018. nov. 12. 13:27
1/8 A kérdező kommentje:
Szülés óta naponta tüsszög 4_5 alkalommal, de nincsen orrfolyás és jókedvű. Tarkója is meleg. Kezei kint vannak az hideg, de nem viseli el ha betakarjuk.
2018. nov. 12. 13:29
2/8 anonim válasza:
En body, rugdalózó takaróban altatnam az en gyerekeimet ilyen hőmérséklet mellett. Trikót nem is igazan értem ilyen pici babánál. De te tudod meg fogni a te gyereked tarkóját, kezét, lábát, hogy nem fázik-e. Átalussza az éjszakát?
3/8 anonim válasza:
Szerintem 20 fokban már naci is vagy rugi kéne rá.
4/8 anonim válasza:
Jól értem csak egy body van rajta lábai meg meztelenül?
Így még a 2 évesem is fázna.
Nálunk mindig 22 fok van, de így is hosszú újjú felsőbe vagyunk meg hosszú nadrágba, éjjel van csak 20-21 fok.
5/8 anonim válasza:
Ha a tarkója meleg , akkor nem fázik. A végtagjai hidegek, mert a perifériás vérkeringés még nem alakult ki teljesen. Sok embernek felnőttként is hidegek a végtagjai, az orra. Magyar szokás agyon öltöztetni a gyerekeket, aztán meg sem immunrendszerük nincs.
Hidd el, ha fázna akkor sírna, észrevennéd.
6/8 A kérdező kommentje:
Nálam a hosszúujjú body a rugdalozó:)
2018. nov. 12. 14:49
7/8 anonim válasza:
Nálunk legalább 22-23 fok van, body+rugiban van a baba, nincs melege.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!