Mit tegyek? Megváltozott evési idő miatt tolódik minden, és ha kimarad az az étkezés, nem fog fogyni?
Figyelt kérdés
Megváltozott a babám evési rendje,és este 6h-kor eszik aztán elvileg 3 óra múlva kérne legközelebb,de este 9h ra már rég alszik(fél 9-ig van fent),ha addig nem nagyon kér enni,akkor felébresszem 9h-kor,mert nem szívesen tenném,húzni meg nem tudom az időt,mert addigra nagyon álmos már,így is sokszor 8-kor alvás van.
Szval hogy legyen,mert így hajnalban ébred éhesen,ami eddig nem volt jellemző.Nem gond,megetetem én,csak nem tudom mi lenne neki is a jó,mert ha nem kel fel hajnalban,akkor ez az evés is kimarad,vagy tolódik minden,szerintetek?
2008. nov. 5. 18:06
1/1 anonim válasza:
Mennyi idős a babád és mit eszik? Én nem ébreszteném fel, semmiképpen sem. Felébred ő ha éhes, ne aggódj. Fél kilenckor adhatsz neki kis cicit, vagyis megkínálod. Ha fogadja, fogadja, ha nem, nem. :) 2.5 óra elteltével nyugodtan adhatsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!