Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vegyek kisfiam közelgő...

Mit vegyek kisfiam közelgő első szülinapjára? Valami hasznos és fejlesztő játékot szeretnék. Elektromos qvad, homokozó, hinta, óriás dömper, játszóasztal, építőkocka, ezek már vannak neki.

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a tippeket!
2010. jún. 25. 13:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia, lehet, hogy már volt a kisgyereked szülinapja, de most találtam rá a kérdésedre, én is fisher ugráló zebrát és quadot nézegetek neki, igaz a vaterán, hogy a kettőt meg tudjam venni neki. A kisfiam most 10 hónapos, és lásson a világ csodát motorozik...egyedül, fogás nélkül. Tehát erős, masszív fiam van, akinek szintén irtó sok játéka van a fisherek tömkelegétől a chicco foglalkoztatóig minden...de hozzáteszem, hogy az én gyerekem egyszerűen igényli. Érdeklődő, mindennel szinte játszik, régen kinőtte a csörgőket, rágókákat, egyszerű foglalkoztatókat, amik a bazi nagy szakkönyvek szerint most a korának megfelelőek lennének.

Én is lassan nem írok ide semmit, és nem keresek semmit, mert igen csak sok irigy - és igenis IRIGY!!! - anya jár ide, aki segítség helyett csak osztani tudja az észt, meg a másik embert, mert érdekes módon ha valaki feltesz egy kérdést, hogy pl. hogyan lehet olcsón játékot csinálni a gyereknek, akkor én megírom a zoknibáb-fakanál bábu verziót, de nem teszem oda mellé, hogy bezzeg nekünk ennyi-annyi ilyen márkás játékunk van, de visszafelé valahogy kikívánkozik egyesekből. És ezt nevezzétek aminek akarjátok, de irigység az igazi neve!

A kérdésedre visszatérve tényleg a fisher zebra a legjobb játék szerintem, amit vehetsz neki, ha ennyi mindene van, én is azt veszek és a quadot és a smoby bébitaxit nézegetem.

- az irigyeknek pedig ha akarják adok címet, hogy eljöhessenek nézelődni!!!, lehet az én gyerekem játékaival jobban ellennének, mint a sajátjaikkal. Sok szülő magának és a saját igényeinek veszi a játékot, és nem a gyerekének, pedig ennek fordítva kéne lennie!

2011. júl. 10. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!