Mit vegyek kisfiam közelgő első szülinapjára? Valami hasznos és fejlesztő játékot szeretnék. Elektromos qvad, homokozó, hinta, óriás dömper, játszóasztal, építőkocka, ezek már vannak neki.
Szia, lehet, hogy már volt a kisgyereked szülinapja, de most találtam rá a kérdésedre, én is fisher ugráló zebrát és quadot nézegetek neki, igaz a vaterán, hogy a kettőt meg tudjam venni neki. A kisfiam most 10 hónapos, és lásson a világ csodát motorozik...egyedül, fogás nélkül. Tehát erős, masszív fiam van, akinek szintén irtó sok játéka van a fisherek tömkelegétől a chicco foglalkoztatóig minden...de hozzáteszem, hogy az én gyerekem egyszerűen igényli. Érdeklődő, mindennel szinte játszik, régen kinőtte a csörgőket, rágókákat, egyszerű foglalkoztatókat, amik a bazi nagy szakkönyvek szerint most a korának megfelelőek lennének.
Én is lassan nem írok ide semmit, és nem keresek semmit, mert igen csak sok irigy - és igenis IRIGY!!! - anya jár ide, aki segítség helyett csak osztani tudja az észt, meg a másik embert, mert érdekes módon ha valaki feltesz egy kérdést, hogy pl. hogyan lehet olcsón játékot csinálni a gyereknek, akkor én megírom a zoknibáb-fakanál bábu verziót, de nem teszem oda mellé, hogy bezzeg nekünk ennyi-annyi ilyen márkás játékunk van, de visszafelé valahogy kikívánkozik egyesekből. És ezt nevezzétek aminek akarjátok, de irigység az igazi neve!
A kérdésedre visszatérve tényleg a fisher zebra a legjobb játék szerintem, amit vehetsz neki, ha ennyi mindene van, én is azt veszek és a quadot és a smoby bébitaxit nézegetem.
- az irigyeknek pedig ha akarják adok címet, hogy eljöhessenek nézelődni!!!, lehet az én gyerekem játékaival jobban ellennének, mint a sajátjaikkal. Sok szülő magának és a saját igényeinek veszi a játékot, és nem a gyerekének, pedig ennek fordítva kéne lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!