Mit vegyek kisfiam közelgő első szülinapjára? Valami hasznos és fejlesztő játékot szeretnék. Elektromos qvad, homokozó, hinta, óriás dömper, játszóasztal, építőkocka, ezek már vannak neki.
Kedves Kérdező! Nem vagyok irigy, szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy én is megvehetném a gyerekemnek a qvadot, ha nem tartanám hülyeségnek. Hát gondolom, mennyire frankón közlekedhet vele a gyereked egy éves kora előtt. Biztos már beszél is és szobatiszta.
Amúgy meg a dömper és a többi a tényleg neki való játék, erre szerintem nem is mondtam semmit.
És ha már itt tartunk, miért is hasznos egy qvad az egy év alatti gyereknek? Elárulnád?
Csak annyira mint a babakocsi egy járni tudó babának.Ül rajta s ezzel járunk a játszótérre.Babakocsi és tricikli helyett,vagy ahelyett hogy ölben cipelem,mert a kis lábainak odáig gyalog még messze van.
PL:
Mozgásfejlesztő a Cavallo Rody csacsi. Nekünk van ilyen a gyógytornász javaslatára és nagyon jó. Évekig szeretnek a gyerekek ugrálni rajta.
Jó ötlet a dömper is.
Mi nem vettünk ajándékot, mármint tárgyat. Elvittük fotózásra egy évesen. Szép emlék lesz.
Ugyan már. Mire lennék irigy?
Honnan veszed, hogy az én gyerekemnek nincs meg mindez? Sőt ha jobban belegondolok, van mindene. Sőt van pedálos traktorunk, 3 bicikli, kismotor, az összes Fisher Price cucc, az összes duplo lego, egy csomó könyv, gyerekenciklopédia, mérleghinta, sima hinta, homokozó, medence, az összes WADER nagy jármű, WADER autópálya-parkoló, egy csomo markoló és egyéb munkagép, csúszda, 2 barkácsasztal, játékkonyha, számítógép, kirakók, golyópálya, fűző, gyurmázókészlet, Most így hirtelen ennyi, ami eszembe jutott. De mindent akkor kapott, ami a korosztályának megfelelő volt. És egyévesen nem olyan járművet kapott, amin ül és az megy, mert valóban kényelmes, de semmi haszna. És a kérdésedből kiderül, hogy fogalmad sincs mit kéne neki venni, mi való egy ennyi idős gyereknek, ami fejleszti is és hasznos is egyben.
és a végsebesség kb 2 km/óra!tehát mellette sétálsz,s egyenlő ütemben haladtok.
Köszönöm kedves utolsó válaszoló hogy megvédesz-----sajnálom hogy ez az oldal is már csak "erről" szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!