Szülés utáni lelki mentális problémáim pánikbetegségem miatt nyugtatókat kell szednem ami miatt abba kell hagynom rögtön a szoptatást Lelkileg hogy lehet túllendülni ezen?
Komolyodtak a gondok így kénytelen vagyok gyógyszeres terápiát alkalmazni.
Nagyon sok tejem van amit muszáj leszek elapasztatni.
Pedig a babám nagyon cicifüggő szinte csak ez nyugtatja meg így nagyon megvisel hogy el kell vennem tőle a legfontosabbat.
Önmagában nehéz megküzdeni ezekkel a hangulati zavarokkal de az hogy még ezt is el kell vennem tőle még jobban megvisel..
Tényleg nem unod magad? Keress már egy szakembert könyörgöm!
Mi a kérdés? Eleinte eleve kizártad, hogy szoptatni fogsz. Rengeteg nő nem tud valamiért szoptatni és tökéletesen egészséges gyerekük van. A baj az, hogy te magad nem vagy egészséges.
Ugy, hogy pofan vered magad es felallsz a padlorol!
Ha fontos a gyereked szedj olyan szert ami mellett lehet szoptatni! Orulj inkabb h van tejed meg enne is szegeny!
Mi az a gyogyszer amit szedned kellene?
Frontin
Atarax
Fontosabb hogy tuleljetek a gyerekagyat
Mert ha megkattansz akkor megolheted a gyereked
Sajnos a családom sem támogat..
A párom azt mondta én dilihazba megyek ő meg hozza az anyatejet majd mástól..
A tapszert ilyen esetekre találták ki tobbek kozott...millio gyerek nol fel vele és éli le szinte betegség nélkül az életét (pl én..).
A babadnak nem az fog artani hogy nem cicizhet, hanem hogy egy idegroncs az anyja, amit tetéz az apuka hozzaallasa és a csaladi legkor.
1.) Engedd el a szoptatast
2.) Mond meg a ferjednek hogy vagy elkoltozol vagy megprobal tamogatni!
A babadnak nem cicire van szuksege hanrm az anyjara. Ugyhogy kapd ossze magad :) meglatod tapszer telepocak cumi. Moka es kacagas. Szoptatos, ket anyatejes baba anyukajakent mondom: nem a cicid tesz anyává :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!