Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha 7 és fél hónaposan...

Baj, ha 7 és fél hónaposan még szinte csak cicizik a babám?

Figyelt kérdés
Így néz ki a napirendünk: hajnali 5-körül cici, 9-kor cici, 11-kor adok neki gyümit (kb 20-30 gr-ot, annál több nem kell neki). 13 órakor ebéd, először főzeléket kap, de abból max. 50-60-at hajlandó, utána követeli a cicit. 17 órakor szoktam még adni neki vagy gyümit, vagy az ebédről megmaradt főzeléket, de ekkor is csak 20-30-akat eszik, utána megint cicizik. Fürdés 20 órakor, majd újra cici és alvás reggelig. Tulajdonképpen egy étkezést sem váltottunk még ki szilárd étellel. Nem jól csinálok valamit???
2008. nov. 5. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkodtam. Mi is kb úgy csináljuk ahogy Ti, csak 13-17 között van még egy pici szopi 15 korül, és a 13-as kaja is szopi. Szóval csak kétszer kap mást. Lassan én is tervezem az ebédet is bevezetni, de a cici jobban kell neki és van tejem. Úgyhogy szerintem nem baj. Minden jót!

Egy április 1-én született tündérlány anyukája

2008. nov. 5. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
A nővérem is így volt a lányával. 8 hónaposan még mindig csak szinte cicizett.Most 8 éves és nem nagy evő 20 kg. Szóval szerintem jobb minél előbb a kajcsihoz szoktatni
2008. nov. 5. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én fiam 8 hónapos múlt, és ő eszik rendesen, viszont van néha 1-2 olyan nap mikor csak szopni hajlandó. Eleinte én is megijedtem, de aztán rájöttem, hogy ők tudják mit bír a gyomruk és eszerint esznek. Az enyém sztem olyankor pihit tart a pocinak, a tiéd meg ennyit tud még hasfájás és probléma nélkül elfogadni. Ne félj az anyatej ilyenkor még elég!

2008. nov. 5. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj, nagyon jól csináls
2008. nov. 5. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Bocs, a fiam leküldte :))

Szóval: Semmi baj, nagyon jól csinálsz mindent! Hagyd, hadd cicizzen, amikor akar, előbb-utóbb (az se baj, ha utóbb) el fogja hagyni magától. VAn olyan gyerek, aki 1 évesen is alig eszik mást. Még ez sem kóros. Lassan-lassan, a saját ütemében fog enni mást is, ő még romlatlan ösztönökkel tudja, mire van szüksége. Nem egyformák a babák, van, akinek azonnal kell minden szilárd kaja, és van, aki meg sokáig inkább az anyatejet részesíti előnyben. Egyik sem baj.

2008. nov. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!