Hogyan tudnék 7 hós baba mellett idegen nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Nem tudtok olyan módszert amivel otthon tanulhatnék? Férjem nem fix munkaidőben dolgozik, van hogy már du 2-kor otthon van, de van hogy csak este 9-kor ér haza, és mindig csak aznap dől el milyen lesz a napja. Így nem nagyon tudok én sem tervezni, de az agyamat szeretném nyelvtanulással tornáztatni.2008. nov. 5. 13:43
1/11 anonim válasza:
Én is gyerekek mellett tanulok angolul. A Readers Digest-nek van egy jó kis nyelvtanulós csomagja. Ezt a honlapjukon meg lehet rendelni, de úgy elég drága, azt hiszem 2*20e Ft. Viszont a vaterán, teszveszen is érdemes körbenézni, én ott 40 helyett 7e Ft-ért vettem meg vadi újan.
Ez szerintem tök jó, vannak hozzá cd-k is.
2/11 anonim válasza:
Vagy van még az ELO is, de az szerintem nem annyira jó. (első voltam)
3/11 anonim válasza:
A férjem meló közben tanul. Netről töltött le hanganyagot, amiben magyar és angol mondatok váltják egymást. Fülhallgatóval nyomja.
4/11 anonim válasza:
nekünk van villám angol,villám német,francia.ez egy dvd,ezen van a könyv,meg van hanganyag is hozzá.van eladó is,ha érdekel írj privit.
5/11 anonim válasza:
előző vagyok.és nem tízezrek.hane 3ezerért.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! A etről pontosan honnan lehet letölteni? Megnézem egyébként a R.D. honlapját is. Nem tudom van-e jelentőségezt, hogy angolt tanulnék és totál az alapoktól...
2008. nov. 5. 14:05
7/11 anonim válasza:
este jön haza a férjem, majd megkérdezem.
8/11 anonim válasza:
Én is teljesen az alapoktól kezdtem. (első voltam)
9/11 anonim válasza:
SZia! Megkérdeztem a férjem és ő egy fájlcserélő oldalon töltötte le.
10/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem a R.D. homnlapját, az első válaszolótól kérdezem, hogy ez az amivel ő is tanul? "ENGLISH IN 20 MINUTES A DAY I."
2008. nov. 6. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!