Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet játszani egy 6-7...

Mit lehet játszani egy 6-7 hetes babával, játszószönyeg még korai? De akkor mit tudok csinálni vele, mikortol fogja meg a játékait és mikor lessz többet ébren (most 5-6 orát van fent 1 nap ami nagyrészt evésel, pelenkázásal telik)?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ekkora babák még nemigen tudnak játszani. De pl. énekelhetsz neki, és arra ő általában reagál. Vagy te csörgetheted neki a csörgőt, de pl. a kiságy fölé akasztható forgó-zenélő játékokat is szeretik nézegetni.
2008. nov. 5. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem baj ha most még nem tudsz vele játszani!Majd később bepótolod.Két hónaposan kezdenek a kicsik kommunikálni,most fog belenézni a szemedbe,és felfedezi a környezetét.Játékokat kb 3 hónaposan fog meg.És örülj neki,hogy ilyen sokat alszik,később visszasírod majd ezeket az időket!Nekem is furi volt 2 hónapig,hogy nem nézett a szemembe a lányom,csak úgy volt magának.
2008. nov. 5. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Evés és pelenkázás közben játssz vele, meséld el,h épp mit csinálsz vele, mondókázz, énekelj:)Én evés után mindig(még most is), az ölembe ültetem, félig ülök az ágyon, és a felhúzott térdemre támasztom, miközben ö "ül", és mindenféle badarságot magyarázok,nagyon tetszik neki. Mondogasd neki a magánhangzókat, Á Ő Ó, meglátod egy hét és hatalmas vigyorral utánozni próbál:)Nyújtogasd a nyelved, azt is utánozni fogja.Anyu az elejétől fogva bohóckodott a fiamnak, most három hónapos, és nyelnyújtogatva kommunikálnak:)

2008. nov. 5. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!