A chamomilla 15ch-ba van valami altatószer? Csak azért, mert fogzásra adom a manónak,1 nap 3 szor 1 golyót, de utánn mindig elalszik. éjszaka is nyugottan alszik töle.
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 20:36
1/7 anonim válasza:
Én 2*5 bogyót adtam, de nem tapasztaltam ilyet.
2/7 anonim válasza:
Nem, nem altatószer, csupán a kamilla homeopátiás kivonata. Javallata: Fogzásra, melyet dühös sírás kísér, hasgörcsre, hasmenésre, fogzás okozta lázra valamint ingerlékeny, nyugtalan gyermeknek.
3/7 A kérdező kommentje:
igen ez ok,az enyém meg is nyugszik töle,és ugy alszik töle,mint a bunda.ezekszerint neki nagyon bevállik.pedig mégcsak 2 napja adom.
2010. jún. 24. 20:44
4/7 anonim válasza:
1. vagyok, bocsi, hogy kérdezek. Te meddig fogod adni? Nálunk nagyon rosszul aludt, azért vettem neki, de nem tudom, hogy meddig lehet adni, hány napig.
5/7 anonim válasza:
Én is adtam, volt, hogy napi 4-szer is, de nem tapasztaltam ilyet én sem, viszont van olyan ismerősöm, akinek a kislánya szintén nagyon jót aludt ettől. Szerintem ez alkatfüggő.
6/7 anonim válasza:
Többek között is is olvashatsz róla. Nincs benne altatószer,csak kamillát tartalmaz. Azért lehet ilyen "hatásos" mert az a babád alkati szere.
7/7 anonim válasza:
az én babám is jókat alszik tőle.én akkor szoktam adni,mikor látom,hogy jön a foga,akkor viszont folyamatosan,naponta 3-4x5 golyót.és így egész jól átvészeltük eddig a fogzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!