Kikészültem szülés utáni pánikbetegségemben! Volt valaki ilyen helyzetben?
Szombat hajnalban megszületett a gyönyörű kisbabám.
A szülés pokoli volt.
Burkot repesztettek.
Közben beöntés kaptam.
Egyszerre folyt a magzatvizem közben a beöntés és aztán hányás.
A földön fetrengtem már semmi erőm nem volt a kilincset majdnem leszakítottam.. Ezután elkezdtem sikítani mire jött a szülésznő hogy kint van a feje...
Rá fél órára megszületett a lányom de ez idő alatt minden perc 10-el szorozandó.
Két fájás közt vért vettek utána infúziót kötöttek mert 10 napos antibiotikum terápia ellenére strepto b-m volt..és minden egyes fájdalmat meg kellett élnem mert nem adtak edát.
A kitolásnál már nem tudom mi adott erőt.
Szörnyű volt.
Borzalmas trauma..
De a baba mindenért kárpótolt.
Volna.. Csak kiderült a 10 napos antibiotikum a gyors infúzió sem hatott a kislányom átszállítitták a gyerekosztályra..
Ezután kaptam egy pánikrohamot.
Ami miatt meg kaptam egy szteroid injekciót a seggembe...
És ezután jelentkeztek az elviselhetetlen pánikrohamok...most ott tartok hogy már teljesen kikészültem a kislányom besárgult én befeküdtem az anyaszállóba... Lehet még 10 nap mire haza mehetünk.... Közben folyamatosan rohamokat kapok a párom is ki van...
Szoptatok is de van hogy közben is elszédülök.
Gyenge is vagyok 45 kiló lettem rögtön és csak 8-at híztam...
Mit tegyek a pánikrohamokkal ki segíthet rajtam..
Nem eszek nem alszok a szülésem óta..
Összesen kb 10 órát aludtam.
És ha mehettem egy tisztességes ebédadagot azóta lehet sokat mondok..
Pszichológus vagy pszichiáter tudna segíteni neked.
Mi egy hetet voltunk bent problémák miatt ( alacsony cukor, trombocita szám alacsony volt, plusz be is sárgult), nem volt velem, így fejve kapta a tejet. Most kezd helyrejönni a cumizavar három héttel később. Szóval megértelek nem könnyű, de próbálj a kislányodra gondolni. Miatta egyél, miatta aludj. Így lesz sok tejed és neki az a legjobb.
Meríts abból erőt, hogy vége van a szülésnek, nem kell többé átélned. Próbálj a jövőre koncentrálni, hogy minnél jobb legyen a kislányoddal. :)
Nekem is nagyon durva szülèsem volt, indított, vègig oxys, rögtön 2 perces fàjàsokkal. Vàkuummal szedték ki vègül. Strepto b fertőzèst kapott el. 2 óràsan màr àtvitték a picre intenzívre, én 3 nappal később költözhettem àt az anyaszàllóra. Durva fertőzèse volt, sárga volt, 10 napig voltunk bent. Hidd el, èn is sokkot kaptam és rengeteget sírtam. 5. nap szoptathattam először, de akkor is gyenge volt nagyon. Nehezen, de összekapartam magam.
Èn is nagyon sokat fogytam hirtelen, vérszegèny voltam én is, a babàm is. Szédültem, miközben szoptattam, èn is pànikot éreztem, hogy ott voltam vele egyedül a kórhàzban, féltem hogy kiejtem stb.
Végül minden rendbe jött. Szedd össze magad, gondolj arra, hogy ez csak egy nehèz próba, de minden helyrejön, a kislànyod semmire sem fog emlèkezni, boldog baba lesz!
Az èn kisfiam már 2,5 èves :)
Sok erőt ès kitartást!
1. Akár van akár nincs étvágyad. Egyél és igyál vedd rá magad hidd el már azzal is jót teszel magadnak, a kedvednek ÉS A TEJEDNEK!!!!!!
2 pszichológus! Keress egy szakembert és hidd el a sárgaság elmulik
Egyébként már elképesztően unalmas és idegesítő ez a rengeteg kamusztori amit hetente idehánysz! Ha nem olvashattunk legalább 15 baromságot tőled akkor egyet sem......előre tudtam mikor pár napja "beindult a szülésed", hogy 1 héten belül itt leszel és valami rémsztorit fogsz írni pokoli fájdalmakról.
Én azt nem értem hogy mi a fenéért nem tiltják már le ezt az idióta kamugyárost? Nem hiszem el hogy nem tudják megoldani mert ez már vicc kategória.
Nem olvastam az előző kérdéseidet, nem tudom, miről írnak a többiek; de azt tudom, hogy egy szülés nem attól pokoli, hogy burkot repesztenek, beöntést adnak, meg infúziót, meg vért vesznek... Ez mind vele jár.
Azt meg tudom érteni, hogy aggódsz a kislányod miatt, ilyen esetben én is aggódnék; de biztosan tudsz beszélni egy orvossal, aki megnyugtat majd az állapotával kapcsolatban.
De amit a szülésről írtál le, az nem különösebben traumatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!