Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon csúnyán kisebesedett a...

Nagyon csúnyán kisebesedett a babám feneke. Szerintem a pisi csípte ki. eddig kentem szudokrémmel, majd neogranormonnal, dokinőm tanácsára pedig csak hintőporoztam. Nem javult. Valmai ötlet?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Én elősször Neogranormont kennék rá,hogy ne csípjen,aztán Canesten kenőcsöt,mert ez a sebesedést mindíg gomba okozza!Nekün gyógyszertári kevert popsikrémünk volt,amibe mindíg tesznek gomba ellenes szert is.Próbálj meg ilyet vásárolni.
2008. nov. 5. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi mindent kipróbáltunk már,volt Neogranormon,Sudocrem,A-vitaminos krém,Koleszterines krém,Johnson's,de egyedül a Bepanthen vált be.A hintőpor is csak pár napig volt jó.Én csak javasolni tudom a Bepanthent.
2008. nov. 5. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a bepanten a legjobb. Én az elején a mellbimbómat is azzal kentem és nem sebesedett ki!
2008. nov. 5. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Kipróbálhatod a körömvirág krémet is, nekünk nagyon bevált.

3 nap alatt elmúlt a pirosság és amióta használom rendszeresen sosem volt piros a kisfiam feneke.

2008. nov. 5. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is szerintem ha van rá lehetőséged, próbáld meg sokat szellőztetni a popsiját, vedd le a pelenkát sűrűbben, hogy levegőzhessen.

Én a gyógyszertári UNGUENTUM INFANTUM POPSIKENŐCSÖT HASZNÁLOM! Két gyermekemnél sohasem! volt gond. Doki felírhatja és olcsó és főleg nagyon jó! Én nem sajnálom,jó vastagon kenem be mindig és sem a lányomnál, sem a kisfiamnál sohasem volt piros a popsink! Szerintem érdemes kipróbálni!

2008. nov. 5. 12:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat!
2008. nov. 5. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Hál isten adnak gyszertári kenőcsöt recept nélkül is,és ugyan annyiba kerül 250 Ft,Nekem is csak ez vált be!!
2008. nov. 5. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdemes pelenka márkát cserélni.Nem tudom milyen tipusút használtok, de lehet hogy egy másik márka jobban be vállik nektek.Ami jobb nedvszívó.
2008. nov. 5. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!