3 hónapos náthás babát tényleg vihetek sétálni és az jót tesz?
Figyelt kérdés
Védőnő, mindenki azt mondja vigyem a levegőre. Nem kruppos, de köhög, már nem hurutusan, de hét elején kórházban is voltunk. Orrszívó porszívózunk még, többen mondták hogy vigyem ki. Mibe öltöztessem, hogy biztosan ne legyen további gond és csak jót tegyek? Láza nincs.2018. okt. 21. 16:46
1/5 anonim válasza:
Egy rövid sétára elviheted szerintem, kell a friss levegő. Én is levittem a 4 hónapos lányom mikor picit náthás volt, nagyon élvezte, 2.5 órát aludt a babakocsiban, nem lett baja.
Időjárásnak megfelelően öltöztesd, itt nálunk jelenleg 11 fok van, borongós, esős, szeles idő van, nagy a szmog. Most ha kivinném átmeneti overált adnék rá.
2/5 anonim válasza:
Tiszta, szélcsendes időben nyugodtan.
Ma nálunk nagyon szeles, kellemetlen idő volt... ebben nem vittem volna ki.
Egyébként betegen se kell jobban felöltöztetni, mint máskor.
3/5 anonim válasza:
Persze leviheted kell a friss levegő. De könyörgöm ne öltöztesd agyon mert még egy tüdőgyulladást is kap amiért beöltözteted es beizzad. Öltöztesd úgy mint máskor.
4/5 anonim válasza:
Ha jól van, csak nózi folyik, akkor vidd le bátran!
3 gyerkôc után mondom, hogy nem lesz baja.
Ilyen szélben viszont ne fogjátok hosszúra a sétát. :)
Jobbulást a törpének!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. okt. 21. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!