Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti otthon vagytok a...

Anyukák, ti otthon vagytok a babával, amikor megy a bejárónő? Nem érzitek kellemetlennek?

Figyelt kérdés
Még nem született meg a babánk. Viszont itthon vagyok, és amikor jön a bejárónőnk, általában elmegyek itthonról. De nem tudom, hogy egy kisbabával mennyire tudnék egész nap távol lenni... Max. úgy, ha átmegyek a szüleimhez, nagyszüleimhez, vagy valamelyik barátnőmhöz. Vagy én reagálom túl? Csak olyan ciki, mikor jön, én meg még itthon fekszem, pihenek és ő csinálja a mi házunkban a munkát. Mondta az egyik barátnőm, hogy ő nem zavartatja magát, elvégre nem szívességből takarít, és hogy ez is ugyanúgy munka, mint bármi más. Meg hogy ő biztos nem menekülne a saját otthonából emiatt.
2018. okt. 21. 09:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
50%
A sok irigy ember :D Ha te úgy érzed jól magad, hogy van segítséged,akkor miért ne? És amúgy nem kell hozzá gazdagnak sem lenni :D Szerintem nyugodtan légy otthon, mondjuk ne légy a sarkába, de attól nem kell elmenned. Ő ezért pénzt kap, te fizeted, de azért légy hozzá kedves és tényleg néha egy kávéval, vagy sütivel megkínálhatod, az mindenkinek jól esik :)
2018. okt. 21. 16:45
 32/35 anonim ***** válasza:
97%

En csak feltelesen tudok nyilatkozni, mert nincsen bejarononk, bar nem is azert, mert a ferjem vagy en szerintem a nők feladata az ilyesmi, mi ketten csinaljuk, amit tudunk, nem tokeletesen, nagyon nem. Dehat ez jutott.😅

En szerintem elmennek azokon az alkalmakon, persze nem gorcsosen, hogy jaj mit gondol rolam meg hogy kinos, hanem jo alkalom lenne pl elmenni a gyereknek szemelyit csinaltatni, vagy jatszoterezni vagy setalni egyet, megnezni egy kiallitast, a gyerek korahoz es a lehetosegidhez merten persze, es a gyerekkel. Ha zuhog az eso es orkan van, nem mennek. Ha pl aludna a gyerek otthon kozben, en olvasnek, irnek, rendezgetnem a dolgainkat. Az olyan tipusuakat, hogy lefuzom azokat a szamlakat vagy rendezni kellene mar a fotoalbumot, barmi ilyesmi.

2018. okt. 21. 20:56
 33/35 anonim ***** válasza:
85%

Akkor ennyiből a cukrászdában is izgulhatsz, hogy jaj, eszem itt a finom sütit, más pedig a pultban talpak, vagy akár étteremben a finom falatokat csak nézik a pincérek...

Szóval ne érezd magad rosszul, gondolom önként vállalt munkája, fizetésért persze, nem valaki puskát nyomva a fejéhez, kényszeríti.

Boldog baba várást :)

2018. okt. 21. 21:38
 34/35 anonim ***** válasza:
91%

Én több magánlakásba járok takarítani, a tulaj általában otthon van. Olyan szokott lenni, hogy elmegy esetleg ügyet intézni. Engem nem zavar, ha otthon van. Jó viszonyban vagyok mindegyikkel, egyik ajánlott a másiknak és stb így tovább. Beszélgetünk is közben, meg egy kávé, süti is belefér. Soha eszembe sem jutott lenézni, mert nem ők takarítanak. Ez egy szolgáltatás. Ők fizetnek, én megcsinálom. Mindenki jól jár. Teljesen normális emberi módon állunk egymáshoz.

Kérdező, veled nem az a gond, hogy bejárónőd van. Inkább az, hogy cikinek érzed, hogy te pihensz amíg ő dolgozik.

Ha ezt nem felsőbbrendűként érezteted vele, hanem emberi módon bánsz vele, nincs ezzel semmi gond.

2018. okt. 22. 07:50
 35/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nyugodtan maradj otthon.En ugy csinaltam, hogy elsonek azt a szobat takaritattam ki amelyikben vagyunk,aztan vissza jottunk o pedig csinalta a tobbit mig mi a szobaba voltunk.

Semmi rossz erzes nem volt bennem ez miatt,foleg ugy hogy nem tudok nagy takaritast csinalni egy 8 honapos mellett mert rossz alvo es igy nekem erom nincs ilyenre.

2018. okt. 23. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!