Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti otthon vagytok a...

Anyukák, ti otthon vagytok a babával, amikor megy a bejárónő? Nem érzitek kellemetlennek?

Figyelt kérdés
Még nem született meg a babánk. Viszont itthon vagyok, és amikor jön a bejárónőnk, általában elmegyek itthonról. De nem tudom, hogy egy kisbabával mennyire tudnék egész nap távol lenni... Max. úgy, ha átmegyek a szüleimhez, nagyszüleimhez, vagy valamelyik barátnőmhöz. Vagy én reagálom túl? Csak olyan ciki, mikor jön, én meg még itthon fekszem, pihenek és ő csinálja a mi házunkban a munkát. Mondta az egyik barátnőm, hogy ő nem zavartatja magát, elvégre nem szívességből takarít, és hogy ez is ugyanúgy munka, mint bármi más. Meg hogy ő biztos nem menekülne a saját otthonából emiatt.
2018. okt. 21. 09:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
54%
nalunk 2 bejarono van. az egyik takarit , a masik lefekszik/pihen ugyanugy mint en, es igy mar nem erzem magamat cikinek mert nem egyedul csinalom.
2018. okt. 21. 10:16
 12/35 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, lehet majd mi is így csináljuk, legalább ha egyik barátnőm sem ér rá, és a férjem sem lesz itthon, majd lesz társaságom! :)

Ja, aki írta, hogy mit lát a gyerek, hogy anya semmit nem csinál... Miért, csak az az érték, ha anyu takarít, majd összeesik az otthoni munkáktól, folyamatosan feszült? Az nem, ha normális karrier van a háta mögött, és nyugodt szívvel felvehet otthonra bárkit?

2018. okt. 21. 10:23
 13/35 anonim ***** válasza:
69%
Én írtam hogy hívd egy ideig kevesebbet, még az jutott eszembe, hogy ha nem lesz túl jó alvó a baba, akkor a pokolba fogod kívánni a bejárónőt ha felébreszti miközben dolgozik. Én értem hogy nem szeretsz takarítani, de mit vársz mit mondjuk? Az ő részéről nem ciki ha otthon vagy. Te meg majd eldöntöt hogy melyik a kisebb rossz: takaritasz ha muszáj, vagy őt viseled el. Kisgyerek mellett muszáj lesz egyébként is, mert fél óra alatt képesek hatalmas koszt csinálni😁
2018. okt. 21. 10:25
 14/35 anonim ***** válasza:
46%

Én nem vagyok irigy, miért lennék az? Nekem nem gond házimunkát csinálni. Nekem ez teljesen természetes.

És nem is értem az ilyen hozzáállást, hogy ha valakinek van valamiről egy véleménye, mert miért is ne lehetne, azt miért kell egyből irigynek gondolni?

Viszont ha valakinek ez az élet, hogy utálok házimunkát végezni és jaj, de jó, hogy megengedhetem magamnak, hogy fizessek valakinek, aki megcsinálja, akkor vállalja fel nyíltan és ne szégyenkezzen miatta! De azért megkérdezném magamtól, hogy miért érzek bármiféle szégyenérzetet emiatt?

És csak, hogy elmondjam, nekem is van karrierem, házimunka mellett is, szóval egyik nem zárja ki a másikat.

2018. okt. 21. 10:30
 15/35 anonim ***** válasza:
25%
20 évesen sokat dolgoztál már azért,hogy bejárónőd legyen? Milyen munkát végzel? Én is akarok ilyet, ahol érettségi után 2 évvel már ilyan színvonalon élhetek.
2018. okt. 21. 10:33
 16/35 anonim ***** válasza:
78%
Pont az itteni válaszadók általánosságba vett véleménye miatt van szégyenérzete a kérdezőnek, pedig nem kéne. A mai világban, ahol egy nő is letesz annyit az asztalra, mint egy férfi és megengedheti magának a háztartásbeli segítséget, akkor egészségére. Itt az oldalon is hány nő sír, hogy a gyerekek mellett úszik a ház és, hogy ki vannak borulva. Nekik is mekkora segítség lenne egy bejárónő. Nekem gyerek előtt volt és gondolkodom, hogy megint jó lenne, mennyi időm lenne másra, amire soha nincs.
2018. okt. 21. 10:36
 17/35 anonim ***** válasza:
45%
14-es szerintem te normálisan leírtad a véleményed, nem is te vagy az irigy, csak az ilyen kérdesekre nagyon ugranak azok, akiknek soha nem fog ilyenre telni:)
2018. okt. 21. 10:38
 18/35 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem maradj otthon. Gyerekszobaba el lesztek!;)

En is megtehetnem, hogy legyen egy ilyen szupi bejaronom, de nem visz ra a lelek, hogy mas ganajozzon utanunk! Pedig olyan jol jonne egy segitseg!

2018. okt. 21. 10:39
 19/35 A kérdező kommentje:
Nem a gyakorikerdesek.hu oldalon kell karriertippekre vadászni, meg másokra irigykedni, és rosszindulatúnak lenni (mert a te kérdéseid, 15-ös, színtiszta rosszindulat). Sehol nem írtam azt sem, hogy 20 éves lennék. Most töltöm a 29-et. És igen, 16 éves korom óta dolgozom. Mielőtt jön a kérdés, hogy hogyan oldottam meg a 8 órás munkát gimi mellett, elárulom, hogy sehogy. Középiskolásként főként nyáron, és péntek délutánonként, szombatonként dolgoztam. Egyetem mellett pedig már gyakrabban. Nem a gyakorin kell sírni és kukacoskodni, és úgy neked is lehet bejárónőd!:)
2018. okt. 21. 10:39
 20/35 anonim ***** válasza:
90%

Én sok házhoz jártam takarítani szülés előtt.

Őszintén szólva azt szerettem legjobban, ha senki nem volt otthon amikor ott vagyok :)

Nem, nem azért, mert turkálni akartam, vagy leültem tv-t nézni, egyszerűen csak sokkal jobb, ha úgy dolgozok, hogy közben nem zavarjuk egymást, én egyedül szeretem leginkább csinálni a dolgaim.

Volt olyan helyem 2 is, ahol az anyuka otthon volt a kisgyerekkel, jóban voltunk, így nem bántam azt sem, ha otthon voltak, beszélgettünk közben, meg néha leültem babázni amíg pl. az anyuka elment hajat mosni, de ők is amikor tehették elmentek akár csak 1-2 órára bevásárolni, babatornára, ilyesmire.

Ne érezd magad rosszul emiatt, ha gazdagok lennénk, én is tuti fogadnék takarítónőt.

2018. okt. 21. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!