Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járókát, utazóágyat vagy...

Járókát, utazóágyat vagy óriási játszószőnyeget vegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, most vagyunk 7 hónaposak. Az óriási játszószőnyeg alatt a legalább másfél méter átmérőt étem.
2008. nov. 5. 08:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szia

ha nem kell állat miatt elbarikáldoznod én a játszőszönyegre szavazok.

nekünk kutyánk van, ezért ez kilőve.mi utazó ágyat vettünk, de már megbántam,elég gé mozog és besüpped,ebben nem fog szerintem forgolódni a kisfiam.jobb lett volna a járóka.de ha tényleg nem kell elzárnod, szerintem a szőnyeg a legjobb.

2008. nov. 5. 08:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem csak egy egyszerű, vastagabb, felnőttnek való hálózsákot vegyél, ami szép szines. Olcsóbb mint az a másfél méteres játszószőnyeg és arról úgy lekufircol a picid, hogy úgyis a szőnyegen lesz. Nekünk ilyen van. Nagyon jókat játszik rajta a babáival, macikákkal. És ha ülésből véletlenül hanyatt vágja magát, nem üti be a fejét a parkettába.

Üdv. 8 hónapos picilány anyuja

2008. nov. 5. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha már mászik a babád, akkor szerintem a játszószönyeget vedd meg. A járóka addig jó a babának, amíg forog, de még nem mászik. Ha már mászik, akkor jobb, ha nincsen járókában, mert így nincs korlátozva a mozgástere.

Ha neked van olyan dolgod, amit a babától nem tudsz elvégezni, akkor jó a járóka.

Az én lányom szitnte nem is használta a járókát, mert teljesen jólérezte magát egy nagy szőnyegen. Szerintem a babától függ, hogyí kell-e neki járóka.

Az utazóágy akkor jó, ha elmentek valahová, ahol nincs megfelelő gyerekágy, ideiglenes megoldásnak. (Nem tartja a babát rendesen, szerintem csak szükségmegoldásnak jó.)

Jó választást!

Egy háromgyerekes Anya

2008. nov. 5. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!