Mikor szoktattátok le a pelusról a gyerkőcöt?
Figyelt kérdés
11 hónaposak vagyunk és a nyár végére szeretném azt elérni, hogy csak éjjelre adok rá pelust. Mikor jó idő volt levettem a pelust róla, úgy volt egész nap, pisinél nem szólt, kakinál egyszer szólt de már akkor késő volt, moshattam a babakocsi huzatát :) Hogyan kezdtetek neki? Mennyi időbe telt? Minden érdekel. Köszi2010. jún. 24. 09:38
11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én úgy érzem érett már rá, szerintem a 2-3 év túl sok:S Én 10 hónaposan már szobatiszta voltam a nővérem is, a bátyám lett 2,5 évesen szobatiszta de ő azért mert kora baba volt és oxigén hiányos állapotban született, elég sokáig le volt maradva, 2 éves koráig semmit nem tudott (még ülni sem) 2 évesen kezdett el mászni, beszélgetni. A nővérem gyerekei és 1-1,5 éves korukban már szobatiszták voltak. Szerintem jobban nevelés kérdése bár tény, hogy a gyerekek különbözőek. Jobban arra lennék kíváncsi, hogy ki hogyan kezdte el.
2010. jún. 24. 13:59
12/21 anonim válasza:
Azt írod 10 hónaposan szobatiszta voltál. Miért nem kérdezed meg az anyukádat a titokról? Sajnos én nem ismerek olyan babát aki ennyi idősen ezt produkálta volna...
13/21 A kérdező kommentje:
Azért mert már nem él sajnos. :(
2010. jún. 24. 14:44
14/21 anonim válasza:
Sajnálom! Nem akartalak felzaklatni! A nővéredtől nem tudsz tanácsot kérni, azt írtad az ő babái is ügyesek voltak.
15/21 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Hát a tesóm nem hiszem, hogy emlékszik már ezekre a dolgokra mert már nagyok a gyerekei, kész hölgy mind a kettő, meg mikor nagy ritkán évente 2x kb találkozunk nem ilyesmiről beszélgetünk. A babámat eddig 1x látta. Ausztriában élnek ezért csak ritkán találkozunk.
2010. jún. 24. 16:11
16/21 anonim válasza:
Akkor a nővéred sem jött be:) Utána olvastam még egy kicsit a témának. Egy érdekes dolgot találtam: részben genetikus a szobatisztaság tanulása, szóval minden esélyetek meg van rá, hogy hamar szobatiszta legyen a kicsi:)
17/21 A kérdező kommentje:
hmm ez jó hír :) No majd írok néhány hónap múlva, hogy mire jutottunk, remélem azért lesz sikerélményem :)
2010. jún. 25. 09:13
18/21 anonim válasza:
Remélem menni fog, és ha sikerült akkor majd írd le hogyan. Ugyanis én a kislányommal mindent kipróbáltam másfél éves korától de nem akarta a dolgot, majd gondolt egyet 22hósan és egyik percről a másikra szobatiszta lett. Hátha neked sikerül rájönnöd mi a nyitja a dolognak és akkor majd a következő babámnál már ügyesebb leszek. Jó egészséget és sok sikert nektek!
19/21 anonim válasza:
Mit akarsz attól a gyerektől?
Ja,hogy 2 évesen már a MTA-ra fog járni!? Ahah,szóval Anyuci Zseninek neveli a kicsit! -és az egyenleteket is megoldja már holnap!
De komolyan,mit vársz Te attól a gyerektől?
NE SIETTESD!!-különben nem vagy jó anya!
20/21 A kérdező kommentje:
Ezt kikérem magamnak! Nehogy már te döntsd el, hogy jó anya vagyok-e vagy sem! Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy jónak látja. Én így látom jónak ha te másképp akkor csináld másképp, de ettől még minden gyereknek az a legjobb és úgy a legjobb amit és ahogyan az anyja csinál. Szerintem nem normális, hogy egy egészséges kisgyerek még 2-3 évesen is pelenkás legyen, nálunk ez sosem volt divat. Nem azért nem jut pelenkára hanem azért mert így kényelmesebb és igenis meg kell nekik tanulni hogy nem mindig lesz pelenka, vagy te 20 évesen is pelenkázni akarod majd a gyerekeidet?
2010. júl. 6. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!