Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszültetek mennyit...

Mióta megszültetek mennyit költötök magatokra?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 09:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Két havonta járok fodrászhoz, azon kívül ruhákat veszek magamnak ha találok olcsón, havonta 1x. Tegnap vettem egy nadrágot 1500 ft-ért, van hogy pólót 1200 ft-ért. Ennyit költök konkrétan magamra.
2010. jún. 24. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Fodrászhoz nem tudok elmenni, mert nem tudom kire hagyni a gyereket. Sminkem maradt, parfümöt nem használok mióta megszületett a lányom. Ruhát próbáltam venni, régen ruhamániás voltam, de mikor megláttam magam a próbatükörben majdnem sírva fakadta. Nem maradt rajtam csak 3 kg, de az alakom teljesen megváltozott, egyszerűen nem tuodm magam elfogadni. Inkább a lányomnak veszek valami szépet mint a nyomi testemre való ruhát. Kiválogattam ami a régiekből jó rám, azokat hordom. Azt mondja a párom,minek akarok ruhát venni úgysem járok sehová. Igaza van, anyósomnak a házban van boltja ott vesszük a kaját, játszótér nincs, boltba nem járok, sétálni egyszer megyünk egy nap, oda jó egy-két ruhadarab, amúgy a kertben vagyunk, vendégségbe nem járunk. Kár lenne magamra költeni, csak egy jó kis vízhatlan csizmába és télikabátba ruháztam be a télen.
2010. jún. 24. 13:12
 13/14 A kérdező kommentje:

15 hónapos a lányom, 3x voltam fodrásznál mióta megszületett, és mindig vittem magammal mert nincs kire hagyni.

A régi ruháimba nem fogytam vissza, tavasszal vettem pár új darabot mikor a Joy és Glamour napok voltak, mert már a terhes ruháim lógtak rajtam, de a régiek még nem jönnek rám. Néha olyan slamposnak érzem magam, hogy alig van ruhám ami van az sem úgy áll rajtam ahogy szeretném.

Régebben sokkal többet költöttem magamra, minden szezonban vettem 3-4 pár cipőt, rengeteg nadrágom felsőm volt, most van egy pár cipőm, 3 nadrágom és 5 felsőm, ennyi.

2010. jún. 24. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egyre többet. Nyilván gyerekkoromban a játékokról szolt az életem, nem az igényszintről. Szüleim már akkor is elkényeztettek, csodálatos karácsonyaim meg szülinapjaim voltak, a kilencvenes években a legmenőbb játékaim voltak, akciófigurák meg minden ilyen vackok, jó időszak volt. Aztán bejött a középiskola, a serdülő kor,amikor lenéztek mint a szart,mert még nem volt akkora igényszintem,mert későnérő voltam, átlag alatti dolgokban,mert másra költöttem akkoriban. Aztán kitőrtem ebből a kisebbségi érzetből. Sokkal többet költöttem öltözködésre, és mindeki megkedvelt,vagy elismert, plusz eddzésre is életmódra is rengeteget költök,azóta meg hatványozottan még többet. Legalább kisebbségi érzetem csökkent, jobban vagyok. Ma már a legdrágább kategoirájú holmikat veszem.Úgy vagyok vele,hogy legyen kevesebb,de ami van,az hosszú távon még évtizedek mulva is cucc maradjon a javából. Egy évtizedre visszatekintőleg is van számos ilyenem,és ez sztem okos stratégia,mint tonnaszámra halmozni a sleppet. jobban megéri pénzbelileg is hosszútávon,meg jó is.
2010. okt. 6. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!