Újszülött pelenkáit hova dobjátok?
Mehetnek a sima kukába, vagy feltétlen szükséges egy pelenka tárolós kuka?
Milyen gyakran viszitek le?
Nekünk pelenkázó mellett volt pelenka kukánk, angelcare, de azért nem zárja ki úgy a szagokat mint reméltem, főleg hozzátáplálás után nem sokat ért, de többet azért mint egy mezei kuka.
Napi 1x ürítettük ki, jó volt hozzá a sima szemeteszsák is, férjem valahogy megoldotta mindig.
Kipenderitettem a kinti kukaba , kertes haz.
Panelban valoszinu vettem volna pelenkakukat.
Sztem csak a stílus miatt pontoztak le. Nekem is úgy jött le, hogy egyértelmű h mindenki kertesben lakik és mindenki aki nem viszi ki az lusta. :D
Kertesbe nem vennék, mindennap kivinném a nagyba. Lakásban élek, itt sem vettem kukát, mert mindennap levittük a szemetet, általában kakás pelus cserélés után. (mikor már napi 1szer kakalt). De van erkelyunk, ott volt egy kis kuka, sima mezei, abba raktuk és vittük le naponta a rendes szemettel. De! Téli gyerekem van. Nyáron már lehetett érezni ha volt kint kakás pelus. Szerencsere addigra beállt a napi egyszeri kaka. Tehát ez teljesen elethelyzettol fugg. Ha lenne most meg egy babám, lehet megint nem vennék, mert a nagy ovis, ugyis megyek le reggel illetve mikor hozom delben igy levinnem akkor a szemetet. De ha itthon lenne még es ugy lenne kisteso, akkor lehet h megis vennék kukat....
Minden delutan vagy reggel viszem ki, attol fugg hogy telik meg a kuka.
Egy egyszeru muanyag kukaba teszem, SOHA nem volt meg budos toluk a haz, se semmi..
8hónapos a kisfiam, tehat vannak már rendesen szagok néha , 1-2 kaja után és nem erzodik ki..
16os vagyok, és nem , emiatt EGYÁLTALÁN nem vagyok lusta!!! Minden teendőt megcsinálok itthon, mindent elvégzek amit csak lehet.. nem ettől lesz lusta bárki is.
😉😉
Anyatejes baba kakija nem büdös, max. egy enyhe édeskés-savanykás szaga van néha.
Kb.2 naponta visszük le a szemetet a többi szeméthez teszem a pelenkát is, nem büdös, pedig nincs teteje a tárolónak.
A mi babánk 12hetes koraig fele-fele taplalast kapott. Anyatej+ tápszer.
Aztan csak tápszert, de még az sem volt szagos. Edeskes volt inkább...
Napkozben kiviszem a kukat, akkor kerulnek ki a pelusok is. Kerteshaz, de nem latom ertelmet folyton kivinni. Nincs bent szag (nem azert mert megszokta vna az orrom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!