Pampers premium care-t használtunk, a lányom 2810 gramm volt. Viszont a Libero nekünk már akkor is kicsi volt, szóval ha a Pampers sem jó, akkor a Libero tuti. Gratulálok! 😊
2018. okt. 3. 02:09
2/15 anonim válasza:
Pampers premium csre 1 hatalmas bolt rá
Egyedül a Libero newborn 1 volt jó
2,5 hónapig
Aztán mentem a pampersre
Most megint a Libero a jó de a comfort
Minden másból folyik a hajnali kaki
2018. okt. 3. 02:49
3/15 anonim válasza:
Nekünk a Libero Newborn vált be. Azt is vissza kellett hajtani, de a combgumírozása sokkal jobb, mint a többinek.
2018. okt. 3. 04:07
4/15 anonim válasza:
Libero newborn 1. Még ez is nagy volt rá egy darabig. 2890g és 51 centivel született.
2018. okt. 3. 05:07
5/15 anonim válasza:
Én is a liberot ajánlom, a legelején mi is azt használtuk. Azóta lupilu a ami leginkább bevált, de 3-as mérettől adtam csak a fiamra, addig liberóztunk. Most a bugyipelus is szerintem abból a legjobb, de ez is kisebb az átlagnál. 4-es lupilut hord a fiam, de a 4es up&go lassan kicsi.
2018. okt. 3. 06:11
6/15 anonim válasza:
Nekünk a DM-es babylove bevált, nem volt vele soha baleset.
2018. okt. 3. 07:39
7/15 anonim válasza:
Kb ugyanekkora volt az enyém is, Libero koraszülött pelenkát adtam rá a kórházban. Bár kg-ban több volt, mégis tökéletes volt rá a pelus. Aztán libero 1re váltottam miután elfogyott. Úgy vettem észre, hogy a többi 1es pelus nagy rá.
2018. okt. 3. 08:31
8/15 anonim válasza:
Pampers new born,pampers 1!
Mivel a pampers pelus kisebb az osszes pelusnal.
Amikor 2es pampers jo volt a 2es dm es es rossmanos nagy.
Most pampers 5ös jó pl a fiamra,de liberobol nagy a negyes.
2018. okt. 3. 09:33
9/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a libero newborn is eleg kicsi de fiamra erdekes modon nagy volt amikor a pampers pont jó.
(2335 grammal szuletett es 48cm )
2018. okt. 3. 09:34
10/15 anonim válasza:
48 cm és 2700 g volt a fiam. 2580 g-mal mentünk haza a kórházból.
A Pampers new born és a Pampers Premium Care volt jó.
Kaptunk ajándékba Liberót, de azt nem tudtam elhasználni, mert mindig minden kifolyt belőle.
A zöld Pampers (active baby) végig jó volt minden méretben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!