Újszülött pelenkáit hova dobjátok?
Figyelt kérdés
Mehetnek a sima kukába, vagy feltétlen szükséges egy pelenka tárolós kuka?
Milyen gyakran viszitek le?
2018. okt. 12. 07:51
1/21 anonim válasza:
Olyan förtelmes szaga van, hogy hacsak nem viszed le minden nap / marhajól vákuumosan záródó kukád van el fogsz ájulni. :D Mi vettünk egy Luma márkájú vákuumosan záródó pelenkakukát amit mezei 40 literes zsákkal használunk és heti egyszer visszük le. Kényelmes és szagtalan megoldás.
2/21 anonim válasza:
Szag mentesen záródó fedeles kukába. Nem túl nagy, úgyhogy naponta ürítjük. A nagy kukába is csak úgy dobjuk ki, hogy összekötjük a zsákot. Van, ami jobb, ha bent marad...
3/21 anonim válasza:
1, ott valami probléma van, ha förtelmes.
Egy hozzátáplált gyereké tényleg az, de egy újszülötté nem.
Csak kényelmi szempont, hogy külön kuka vagy sem. Ahogy nektek tetszik.
Nekünk egy 10 literes normál fedeles kuka volt a pelenkázónál, ha megtelt (1-2 nap) levittük.
4/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi kibírtuk a szagot. Nem volt olyan durva. A mosogató alatt van egy jól zàródó kukànk, abba dobtam, ès persze naponta levisszük a szemetet.
5/21 anonim válasza:
Egy 10 literes kuka van a rendes kommunális mellett a mosogató alatti szekrényben. Abban gyűjtjük a kakás pelenkát. Ha nagyon extrém a termék külön zacsiba is teszem.
6/21 anonim válasza:
Minden pelenkát kiviszek a kinti nagy kukába,nem esik le tőle a bokaláncom,míg sétálok 20 métert. Attól hogy esetleg az én orrom megszokja a carszagot a lakásban más még büdösnek érezheti pl vendég,védönő,gyerekorvos.
7/21 anonim válasza:
Azonnal kiviszem a kinti kukába.
8/21 anonim válasza:
3: a te újszülötted biztos rózsaillatút tolt, és miután egy hete volt a kukában jázminillatúvá változott, jó neked... Le lehet vinni minden nap is mondtam de mi nem szeretnénk ezért vettük a jól záró fedeles kukát, hogy a pár nap után igenis büdös pelenkát ne kelljen szagolni...
9/21 anonim válasza:
Szerintem kényelmesebb a szagmentesen záródó pelenkatárolós kuka, mert azt tarthatod a pelenkázó közelében és nem kell a lakást végigszambázni a csomaggal, na meg tömöríti is. Viszont drága bele a betét. És lehet persze a sima fürdőszobai vagy konyhai/előszobai kukába dobni, de ekkor mindenképp érdemes külön nejlonba bekötni (pl. pékárus, zöldséges vállas nejlonzacskók gyűjtése jó ötlet célra). Egy átlagos 3-5 fős családnál meg sajnos úgyis naponta ki kell vinni a szemetet, pláne ha még pelenkás "termelő" is van.
10/21 anonim válasza:
Miért van lepontozva aki egyből kiviszi,mi is kertes házban élünk szóval én is rögtön viszem ki a nagy kukába nem bent bűzölög :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!