Elmennétek baba mama klubba visszahúzódó emberként? Illetve illik vinni valamit?
Nekem nagyon sok idő kell hogy feltudjak oldódni, igazából szeretek beszélgetni de nekem idő kell hozzá. Ott a városban minden héten 3 alkalommal van ez a klub és érzem a kislányomnak jót tenne ha találkozna gyerekekkel mert sajnos nincs a családban barátoknak gyerekei. Főleg miatta mennék de nagyon izgulok. Aki csinálja ezt a klubot az már hívott minket fél éve és tegnap rá írtam Facebookon hogy szívesen mennénk azt mondta már nagyon régóta vár minket, a gyerekek hasonló koruak mint az én lányom. Holnap mennénk de nagyon izgulok Legszivesebben mégsem mennék de azzal csak magamnak tennék jót. Nagyon félek hogy aztán kibeszélnek vagy kifognak. Ez biztosan a gyerekkoromból fakad mert iskolás koromtól nem fogadtak be mert szegény volt a családom, hiába voltam tiszta és ápolt valahogy mégsem tudtam beilleszkedni közéjük.
Illik vinni valami sütit vagy kukit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!